De prin lume adunate

Dar de Craciun la The ARK

In preajma sarbatorilor de iarna are loc prima editie a Targului "Dar de Craciun", in perioada 11-13 decembrie 2009, in incinta The ARK. Expozitia cu vanzare va fi deschisa vizitatorilor intre orele 10:00 – 19:00, iar intrarea este libera.

La acest targ vei descoperi tinute originale vintage, accesorii handmade care depasesc imaginatia, podoabe si suveniruri speciale pentru sezonul sarbatorilor de iarna ale designerilor: LePetit Bazaar, Zasha by Adelina Ivan, Care?Cutare?, SinColors, Za-le Boutique, Charity Gift, PixieShoes, YourVintageWardrobe, Boutique4all, Cherciu Laura, DOT Shop, si multi altii.

Tot aici vei gasi si muzica de la cel mai important magazin de viniluri din Bucuresti: Off the record, foite si filtre de la Smoking, fotografie si pictura. In cursul serii de 11 decembrie 2009 , dupa ora 22:00 vei avea parte si de un invitat special.

La targ vei gasi accesorii hand-made, cosmetice organice, carti pentru copii , decoratiuni, felicitari de Craciun , imbracaminte si incaltaminte de designer, cadouri pentru bebelusi si carti.

The ARK - Bursa Marfurilor se afla pe Calea Rahovei , la numarul 196, in zona Uranus - Rahova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea