De prin lume adunate

#hobby #dans #cursuri de dans #muzica #scoala de dans #espansivo #dansuri

Dans si distractie cu Scoala de Dans Espansivo

Vrei sa te relaxezi, sa te simti bine si in acelasi timp sa imbini utilul cu placutul? Cauti o modalitate usoara de a ramane in forma? Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la un curs de dans. Pe langa un mod placut de petrecere a timpului liber, dansul te ajuta sa arzi calorii, iti dezvolta vigoarea si forta, te ajuta sa cunosti oameni noi si, de ce nu, chiar jumatatea.

 

Scoala de dans Espansivo

 

Scoala de dans Espansivo s-a nascut in anul 2006, din dorinta de a petrece timp liber de calitate, in care sa fie imbinate atat distractia cat si efortul fizic. La Espansivo vei intalni tineri pasionati de dans, care te vor initia in dansurile latino si standard si care iti vor insufla si tie aceeasi frenezie cu care danseaza si ei.

Instructorii de la scoala de dans Espansivo iti vor ghida pasii si iti vor urmari parcursul. Dansatorii tineri si dinamici vor veni in intampinarea dorintelor tale, fara insa a uita scopul final: acela de a te invata sa dansezi cu zambetul pe buze.

Scoala de dans Espansivo isi propune sa te apropie si sa te integreze intr-un cerc al oamenilor care stiu sa se distreze prin participarea la cursuri de dans . Relatiile interpersonale dintre cursantii de toate varstele sunt deosebit de importante. Alaturi de partenerii de dans vei reusi sa depasesti momentele dificile, vei invata sa zambesti mai des si vei descoperi prieteni noi.

La starea generala de buna dispozitie se adauga si cateva kilograme in minus, un tonus de invidiat si poate chiar un partener pentru o viata. Asadar, la Scoala de Dans Espansivo, dansul este cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber, locul undei vei descoperi talente de care nu stiai.

 

Samba, Salsa sau Tango... tu alegi la Espansivo

 

La Scoala de dans Espansivo se predau urmatoarele stiluri de dans: cha-cha, samba, rumba, jive, salsa, merengue, bachata, vals englezesc, vals vienez, tango, slow foxtrot, quickstep, disco, hip hop si R’n’B. Cursurile de dans sunt structurate pe grupe, in functie de nivelul cursantilor: incepatori, intermediari si avansati.

Lectiile de dans sunt destinate pasionatilor de dans indiferent de varsta, de la copii si adolescenti la mamici, tatici si bunici. La Espansivo se predau si lectii particulare, pentru cei care isi doresc sa straluceasca prin dans la evenimentele importante din viata lor.

 

Cursuri de dans pentru copii

La Espansivo, copiii primesc tratament special. Dansul imbina muzica si miscarea si permite astfel copilului dumneavoastra sa descopere magia amandurora si sa se dezvolte armonios.

El va invata astfel sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa impartaseasca bucuria lui de a dansa cu alti copii de varste apropiate, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati, lasand deoparte constrangerile impuse la scoala sau la gradinita.

 

Cursuri de dans pentru nunta ta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecaruia dintre noi. La nunta ta iti doresti sa stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare.

Cursurile de dans speciale pentru nunta vor raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala. In 4-5 sedinte de dans vei prinde miscarile si te vei descurca mai mult decat onorabil pe ringul de dans.

 

Cu Espansivo totul este mai simplu!

 

Indiferent de varsta, greutate, statura sau daca ai doua "picioare stangi", te vei bucara de dans. Dansul a devenit o activitate cautata pentru ca incearca sa darame barierele dintre echipe, colegi, manageri, creaza o legatura speciala intre colegi si nu in ultimul rand arde calorii, dezvolta vigoarea si forta, pastreaza flexibilitatea si imbunatateste sanatatea.

 

Unde se afla Scoala de Dans Espansivo

 

Scoala de dans Espansivo se afla pe strada Semicercului, la numarul 56, in sector 1 din Bucuresti. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0721.326.726.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea