De prin lume adunate

#portbagaj auto #cutie portbagaj auto

Cutie portbagaj auto - cum poti calatori cu stil!

Mai mult ca oricand, zilele astea, oamenii calatoresc in scop de placere, in vacante, in week-end-uri, in salbaticie, sau la pensie. Vor sa descopere locuri noi, vor sa experimenteze senzatii noi, in propria tara sau in alte tari.

O mare parte dintre ei, aleg sa mearga cu masina proprie, in asa zisele road-trip-uri, pentru o mai mare flexibilitate, pentru libertatea de a opri unde vor si cand vor si pentru experienta de a fi cu totii sub acelasi acoperis.

Primul criteriu dupa care ar trebui sa alegi o cutie de portbagaj este lungimea, latimea si inaltimea acesteia, in raport direct cu dimensiunile plafonului masinii pe care o conduci.

Volumul unei cutii de portbagaj ar trebui sa cantareasca la fel de mult in procesul achizitionarii unui astfel de accesoriu auto. Important este si materialul din care a fost fabricat un portbagaj de plafon.

Mai pot reprezenta criterii de alegere a unei cutii de portbagaj forma acesteia, pentru pastrarea aerodinamismului masinii, deschiderea, in functie de preferintele tale, culoarea, daca vrei sa pastrezi o anumita cromatica a intregii masini, si finisajele de care dispune.

Nu in ultimul rand, brandul din care face parte este un element esential in achizitionarea celei mai bune cutii de portbagaj.

Daca vrei sa investesti eficient intr-un astfel de accesoriu auto, iti recomandam sa comanzi o cutie de portbagaj Thule, marca recunoscuta international pentru calitatea componentelor auto pe care le produce.

Cu sistemele moderne de portbagaje, ai mai mult loc decat crezi!

Si pentru ca astazi confortul e cuvantul de ordine, o mare parte a acestuia vine din solutiile complete de transport de bagaje, concepute in asa fel incat sa nu compromita spatiul destinat pasagerilor.

Transporta-ti pasiunile in siguranta!

Cea mai des folosita este combinatia bare transversale pentru portbagaj pe plafon, plus ceva pe ele, fie cutia de portbagaj de plafon, fie suporturile de biciclete sau suporturile de schiuri.

Pe langa confort, aceste solutii ofera si protectia oferita prin scoaterea bagajelor voluminoase si agabaritice din habitaclul masinii, evitand astfel orice contact cu pasagerii, in caz de accident.

Ca in orice tip de accesorii, exista doua piete, cea cu articole de provenienta obscura, unde pretul primeaza si nu ce e dincolo de acesta, si piata de accesorii de marca, omologate si testate in conditii reale. Nu e nici un dubiu ca alegerea trebuie sa duca catre a doua categorie, mai ales ca vorbim de siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic.

Tocmai de aceea, la Provelo oferim marci consacrate, cum ar fi bare auto transversale Thule sau bare auto transversale Thule.

Nu in ultimul rand, pentru a facilita alegerea barelor potrivite, de exemplu, avem un configurator bare online care e foarte prietenos si eficient.

Si pentru ca la noi, online-ul merge foarte bine cu offline-ul, daca nu te descurci cu configuratorul, poti oricand sa ne suni la tel. +40 743 22 33 00 sau sa ne vizitezi in magazinul din Bucuresti, Sos. Nicolae Titulescu 155, sector 1, si vom fi mai mult decat bucurosi sa iti putem gasi solutia potrivita pentru masina ta.

ProVelo ofera din fiecare din accesoriile descrise mai sus, o varietate de modele pentru fiecare masina si fiecare buzunar.

Iar daca chiar nu vreti sa faceti o investitie, aveti posibilitatea sa inchiriati de la noi solutia completa de bare, cutie si suport bicicleta doar pentru perioada calatoriei.

ProVelo ofera spre inchiriere si vanzare echipamente Thule.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea