De prin lume adunate

#origami #curs origami #origami pentru copii

Cursuri Origami pentru copii

Origami este arta plierii hartiei colorate cu scopul de a crea forme decorative abstracte, animale, flori etc. Origami cuprinde mai multe stiluri, incepand de la cele mai simple si usor de realizat, pana la unele mai complexe, care cer mai mult timp, mai multa atentie si rabdare. Totusi, rezultatele acestei arte sunt de-a dreptul impresionante, mai ales atunci cand ies din mana unui copil.

In cazul in care iti doresti ca micutul tau sa isi investeasca timpul si energia intr-o forma de arta care incepe sa se dezvolte tot mai mult in tara noastra, atunci origami este alegerea ideala. Iata unde iti poti inscrie copilul la cursuri origami:


City Stars

Cu numai 25 de ron pe sedinta, copilul tau poate invata sa confectioneze din hartie pasari, barci si alte figurine pe care le poate oferi persoanelor dragi sau cu care isi poate decora camera. Cursurile au loc in fiecare zi de vineri, incepand cu ora 17.00.

Adresa: Intrarea Sabitei nr. 34, etaj 1, Sector 3, Bucuresti


Step In Art

Cursurile organizate de Step In Art se adreseaza copiilor cu varsta de 7 ani. Cursurile sunt grupate in functie de tema sau baza studiata, insa in principiu, la acest curs, copiii vor invata sa creeze flori, avioane, barcute, insecte etc.

Adresa: Calea Dorobantilor, nr. 188-190, sector 1, Bucuresti


Asociatia romano-japoneza Himawari

Asociatia romano-japoneza Himawari organizeaza cursuri Origami pentru copii, in fiecare zi de luni, in intervalul orar 16.00 - 17.30. Materialele necesare cursurilor sunt asigurate de catre organizatori. Pretul inscrierii la acest curs este de 10 ron, suma valabila si pentru fiecare sedinta.

Adresa: Sala 205 din Corpul R al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", Iasi.


Atelier Rainbow

Atelierul Rainbow organizeaza cursuri saptamanale de Origami. Costul unui abonament (4 sau 5 sedinte pe luna - in functie de zilele din luna in curs) este de 100 de ron si se achita la inceputul fiecarei luni.

Adresa: Str. Nicolae Pascaly, nr. 2-4 (in cladirea scolii ELF), Cluj.

Sursa foto: blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea