De prin lume adunate

#sport #aerobic #tae-bo

Cursuri de tae-bo in Bucuresti

Tae bo este un sport pentru oameni activi, care isi doresc sa arate si sa se simta bine. Exercitiile de tae bo te ajuta sa slabesti rapid si sa iti tonifici si subtiezi musculatura. Dupa o ora de antrenament vei fi un om nou, plin de energie si cu pofta de viata.


 

Ce este tae bo?

 

Tae bo este o combinatie intre aerobic, balet, karate, box, dans si antrenamente cu greutati. Este un sport energizant si eficient. Intr-o sedinta de 60 de minute de tae bo vei arde pana la 800 de calorii. Tae bo este benefic pentru circulatia sangvina si pentru inima si iti lucreaza musculatura intregului corp. Pe langa acezte beneficii, exercitiile de tae bo stimuleaza producerea de endorfine si te elibereaza de stress.

 

Tae bo aerobic la Sangym

 

San Gym este o sala care ofera clientilor sai numeroase servicii de intretinere. Aici se poate practica fitness, aerobic sau body building. La acest club poti opta si pentru un antrenor personal. Acesta va crea un program de exercitii speciale pentru tine. Tot aici poti merge si la lectii speciale de tae bo. Tae bo active este un program special pentru incepatori si pentru cei de nivel mediu. Programul propune exercitii combinate de karate si box.

Tae bo extreme este destinat avansatilor si are un program de exercitii mai alert. Lectiile de tae bo sunt incluse in programul de aerobic. Pentru un abonament de 12 sedinte pe luna vei plati 130 de lei. Clubul Sangym se afla pe strada Distrorului, la numarul 121. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0724.025.940.

 

Tae bo pentru tonifiere la Indragym

 

Indragym este un complex sportiv in care se poate practica aerobic sportiv, aerobic martial, tae bo si fitness. Cei de la Indragym propun un program de tae bo bazat pe exercitii fizice care combina aerobicul cu baletul, karate si antrenamet cu greutati. Un abonament full time costa 180 de lei, unul cu 14 sedinte este 140 de lei, iar unul de 8 sedinte este de 100 de lei. Sala Indragym se afla pe strada Emil Racovita, la numarul 25. Mai multe detalii primesti la numarul de telefon 021.460.72.49.

 

lux la Class Fitness Club

 

Class Wellness este un centru de sanatate care ofera momente de relaxare si antrenament pentru un organism sanatos. La Class Wellness se afla si clinica de infrumusetare, cu salon de masaj si un centru spa. Tot aici poti merge si la Cursuri de fitness si aerobic.

Programul de aerobic include si exercitii tae bo. Aceste exercitii ajuta la formarea unui corp de invidiat si o mai buna rezistenta la efort sau boli. Sedintele de aerobic sunte destinate in special femeilor. Pretul unui abonamet cu 8 sedinte este 180 lei, iar unul cu 12 sedinte costa 260 de lei. Class Wellness se afla pe Calea Floreasca, la numarul 91, iar mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.316.47.64.

 

Invata tae bo la Saria Star Club

 

Saria Star Club este un alt complex sportiv unde poti practica tae bo. Pe langa acest sport, la acest club mai poti practica fitness, aerobic si te poti relaxa la sauna si la masaj. Un abonament la tae bo cu 12 sedinte pe luna costa 140 de lei, iar unul de 8 sedinte este de 125 de lei. Saria Star Club se afla pe Bulevardul Ferdinand, la numarul 97, la intersectia cu bulevardul Mihai Bravu. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.253.20.43.

 

Tae bo special la Liceul Iulia Hasdeu

 

La Liceul Iulia Hasdeu au loc aproape zilnic cursuri de tae bo. Antrenorii sunt specializati pe acest tip de exercitii si te vor ajuta sa arati mai bine intr-un timp scurt. Aici ai de ales intre tae bo step, tae bo sculpt si tae bo special. Programele tae bo sunt concepute special pentru a lucra zonele cu problema.

Aici ai de ales intre mai multe programe speciale pentru diferite parti ale corpului. Astfel poti opta pentru programe precum abdomen indian, fese de negresa sau talie de viespe. Pretul unui abonament de 4 sedinte este de 75 de lei, 8 sedinte costa 105 lei, iar pentru 12 sedinte de tae bo vei plati 145 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea