De prin lume adunate

#cursuri #limbi straine #hobby #limba portugheza #curs

Cursuri de limba portugheza

Ai mult timp liber si nu stii cum sa il valorifici? Vrei sa inveti ceva nou si exotic? Noi iti propunem cursurile de limba portugheza. Astfel, vei cunoaste persoane noi, vei invata ceva interesant si vei afla multe lucruri despre cultura si civilizatia unor tari mistice. Daca nu te-am convis, trebuie sa mai stii ca portugheza este una dintre cele sase limbi oficiale ale Uniunii Europene si este pe locul sapte in topul celor mai vorbite limbi din lume.

Membra a familiei de limbi romanice, portugheza este limba materna a aproximativ 170 de milioane de oameni. Portugheza este vorbita in mare parte in Portugalia si Brazilia. Desi vocabularul portughezei vine in mare parte din latina vulgara, au fost absorbite foarte multe cuvinte din araba, franceza, italiana sau din limbi ale popoarelor indigene din America de Sud sau Africa.

 

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti

 

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti organizeaza in fiecare an Cursuri de  limba portugheza. Inscrierile se pot face in fiecare zi de luni pana joi, la sediul CCS Bucuresti. Cursul de portugheza este un modul propus de Casa de Cultura si contine 12 sedinte. La sfarsitul cursului participantii vor dobandi cunostinte de gramatica limbii portugheze, vor asimila in vocabularul propriu termeni si expresii uzuale ale limbii portugheze si vor putea comunica si  exprima in scris si oral in limba portugheza.

Taxa pentru un modul se achita integral intr-o singura transa in perioada de inscriere si este de 300 lei pentru elevi, studenti, masteranzi si de 600 lei pentru absolventi salariati. Detalii despre curs poti obtine la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, de pe Calea Plevnei, numarul 61 sau la numarul de telefon 021.315.40.55.

 

Centrul de limbi straine Echo

 

Centrul de Limbi Straine Echo ofera numeroase cursuri de limbi straine. Cursurile in grup pentru aproape toate nivelurile incep la fiecare doua saptamani. Fie ca alegeti un curs club sau un curs individual, programul conceput se poate incorpora in scenarii sociale tipice, de exemplu simulari de conversatii telefonice, simulari de conferinte, simulari de intalniri de afaceri, frazeologie specifica pentru interviuri de angajare sau termeni tehnici.

Cursurile club au in componenta 5 - maxim 10 persoane pentru a intampina nevoile tuturor participantilor. Cursurile de limba portugheaza se organizeaza individual si poti opta fie pentru cursul general, fie pentru cel specializat. Centrul de Limbi Straine Echo se afla pe strada Dimitrie Onciul, la numarul 33, iar detalii despre preturi si orar poti obtine la numarul de telefon 021.253.22.55.

 

Centrul de limbi straine Ariel

 

Centrul Ariel organizeaza cursuri de limbi straine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului scolar, in grupe restranse de minim 7 si maxim 15 cursanti.  Limbile straine predate la Centrul Ariel sunt engleza, franceza, spaniola, portugheza, italiana, germana, suedeza, olandeza, rusa, sarba, croata, ceha, bulgara, chineza, japoneza, turca, araba, romana pentru straini, cursuri de pregatire pentru testele Cambridge si TOEFL.

Distribuirea cursantilor in grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit. Cursurile au loc fie la sediul firmei/institutiei dumneavoastra, fie in sediile Facultatii de Limbi Straine din strada Pitar Mos si Edgar Quinet. Durata unui curs complet este de aproximativ doi ani.  Cursul de limba portugheza este structurat in 4 module, fiecare modul dureaza 2 luni si jumatate si cuprinde 40 de ore. Ritmul de desfasurare este de 2 sedinte/saptamana a cate 2 ore, de la ora 18.00 la 20.00, iar zilele se stabilesc in functie de optiunile majoritatii cursantilor si de programul profesorului.

La finalul unui modul, cursantii primesc un certificat de participare in care se precizeaza tipul si durata cursului, precum si calificativul obtinut de cursant in urma evaluarii profesorului. Certificatele sunt recunoscute de Universitatea din Bucuresti. Centrul de limbi straine Ariel se afla pe strada Pitar Mos, la numarul 7, iar detalii poti obtine la numarul de telefon 021.318.15.86.

 

Centrul de limbi straine Fides

 

Centrul de limbi straine Fides este prima scoala particulara de limbi straine infiintata in Romania dupa decembrie 1989. Centrul organizeaza cursuri de limbi straine in tara si in strainatate, pentru persoane fizice si institutii, la sediul propriu si la sediul companiilor: toate limbile straine, toate nivelurile, limbaj standard si limbaje specializate. Cursurile de limba portugheza la Fides urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

La Centrul de Limbi Straine FIDES cursurile de limba portugheza se organizeaza individual sau in grup, in module de 24 de ore, timp de doua luni, sedinte de 3 ore, sambata sau vinerea, de la incepatori la avansati, fiecare modul reprezentand un nivel de cunoastere al limbii. Centrul de limbi straine Fides se afla pe bulevardul Hristo Botev, la numarul 1, iar detalii poti obtine la numarul de telefon 021.313.47.45.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea