De prin lume adunate

#experiente inedite #activitati primavara #primavara

Cum sa ai o primavara plina de experiente inedite

Primavara este momentul schimbarilor si al noilor inceputuri. Profita de acest sezon spectaculos si descopera noi orizonturi alaturi de persoana iubita sau de gasca de prieteni. Incearca unele dintre cele mai inedite experiente si bucura-te venirea sezonului cald.

Experienta japoneza

Incepand cu aceasta primavara, cei fascinati de Japonia vor putea experimenta parti din cultura Tarii Soarelui Rasare. Ceremonia ceaiului, ceremonia imbracarii kimono-ului, seri gastronomice la restaurante cu specific japonez si ateliere origami sunt doar cateva dintre surprizele cu adevarat spectaculoase.

„Tendintele din acest an ne arata ca tot mai multe persoane vor sa cunoasca si sa experimenteze obiceiurile altor culturi, insa, cum nu toti avem posibilitatea sa calatorim atat de departe cand ne dorim, ne-am propus sa aducem Japonia mai aproape de Romania. Astfel, ceremoniile executate intocmai de experti in cultura japoneza fac ca granitele sa dispara, iar un astfel de cadou sa ramana o amintire pretioasa pentru totdeauna”, a declarat Oana Pascu, fondator complice.ro.

Evadari urbane

Pentru cuplurile care isi doresc sa evadeze din rutina, dar nu reusesc sa plece din Bucuresti, pachetul Morning Love ii trimite intr-o escapada urbana chiar in mijlocul Capitalei, la un hotel boutique, unde au parte de mic dejun gourmet, un rasfat in doi la SPA, totul fara nicio grija, deoarece si transportul privat este asigurat.

O escapada neobisnuita este si In Love in Transylvania, pachetul care invita un cuplu intr-o calatorie unica pana in inima tarii, cu trenul, pentru a descoperi traditii si pentru a trai momente autentice. Calatoria va fi documentata corespunzator, intrucat pachetul include si un curs privat cu fotograful Vlad Eftenie, renumit pentru instantaneele sale spectaculoase si care a participat la editia din 2018 a proiectului Transilvania Train.

Pntru ca primavara este mai ales despre EA, femeia speciala din viata oricarui barbat, poti alege o serie de pachete perfecte pentru un cadou de 1 sau 8 martie: Enjoy the Scent - atelier de design floral si atelier olfactiv, Floral Passions – atelier de design floral si atelier de flori presate, Feminine Wine – degustari de vin in doi si tratamente SPA pe baza de struguri.

Experiente in familie

Ateliere si cursuri de fotografie, de grafica, de desen, de pictura, de improvizatie, de animatie, de muzica, de stiinta distractiva, de yoga sau zumba sunt cateva dintre cadourile-experienta dedicate familiilor in aceasta primavara. Astfel, parintii vor avea ocazia sa petreaca timp de calitate alaturi de copii, facand o activitate care nu doar va fi pe placul celor mici, ci ii va relaxa si pe adulti.

„Ne dorim sa avem in portofoliu cat mai multe experiente dedicate timpului petrecut in familie, deoarece am constatat ca este destul de dificil sa gasesti alternative care sa implice si parintii atunci cand vine vorba de activitati creative sau educative. De obicei, acestea sunt centrate pe copii, iar parintii sunt spectatori. Ne dorim sa fim un complice in a oferi cat mai multe experiente care includ toti membrii familiei”, a mai adaugat Oana Pascu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea