De prin lume adunate

#cadouri #surpriza #romantic

Cum poti cumpara stelele si luna de pe cer

Unul dintre cadourile personalizate , la moda in aceste vremuri, este sa oferi cuiva o stea sau o bucata de luna. Unele companii s-au gandit deja cum ar putea sa scoata bani din astfel de surprize inedite.


Cum sa cumperi o stea


O posibilitate de a este sa-i dai un nume. Stelele de pe cer fara nume sunt suficient de multe pentru a alege una dintre ele. Un astfel de cadou include o cutie cu o harta cu stelele disponibile si informatii despre acestea. Trebuie sa urmezi instructiunile pentru a inregistra numele ales de tine pentru acea stea. Dupa aceasta etapa, primesti un certificat care atesta faptul ca steaua respectiva poarta numele ales.  Daca vrei sa faci o astfel de surpriza, vei gasi oferte la firmele care vand .

Daca un astfel de cadou nu este suficient in sine, atunci el poate fi ambalat intr-un pachet VIP, care contine mai multe servicii, precum: observarea stelei cu un telescop astronomic , inchirierea locatiei pentru observare , decorarea cu lumanari si flori, cvartetul pentru atmosfera si muzica romantica, sticla de , tricoul personalizat etc. Este indicat sa alegi o stea care este vizibila din acea parte a lumii in care se va face observarea. Informatii ajutatoare poti primi de la un astronom, dar si de la un astrolog, daca vrei sa cumperi o stea care are legatura cu zodia beneficiarului.

 

Cum sa cumperi luna


O alta surpriza o reprezinta oferta de a cumpara “si luna de pe cer”. O afacere inceputa in Statele Unite a ajuns si in Romania, oferind posibilitatea de a cumpara o bucata de sol lunar. Pentru o surpriza inedita, poti sa obtii un certificat pentru o bucata de pamant nu pe Terra, ci le luna. Gasesti astfel de oferte la firmele organizatoare de evenimente, surprize si cadouri pentru cei dragi.

In aceeasi categorie intra si cadourile de Sfantul Valentin , care permit indragostitilor sa ofere bucati de meteorit persoanei iubite. Fragmentele de meteoriti sunt extrem de mici, de cateva miligrame, insa datorita vechimii lor, se afla la mare cautare, mai ales in preajma unor sarbatori importante precum Ziua Indragostitilor. Pentru a fi sigur ca primesti un produs de calitate, este indicat sa apelezi la un care pune in vanzare astfel de produse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea