De prin lume adunate

# alegere masafotbal #masa de fotbal

Cum alegi o masa de fotbal de cea mai buna calitate

Indiferent de suma de bani pe care sa o investesti in achizitionarea unei mese de fotbal, trebuie sa te asiguri ca o vei alege pe cea care iti aduce un raport bun calitate/pret.

Iata, asadar, aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a fi sigur ca vei achizitiona o masa de fotbal de cea mai buna calitate:

1. Cerceteaza cu atentie piata

Mergi atat in magazinele fizice cat si in cele online si analizeaza mai multe modele de mese fotbal. Citeste review-uri si analizeaza cu atentie specificatiile fiecarui model inainte de a comanda online sau testeaza masa daca alegi sa faci achizitia dintr-un magazin fizic.

2. Alege materialele cele mai bune

In mod ideal, o masa de biliard de calitate are cadrul din lemn sau metal, insa asta depinde si de bugetul pe care vrei sa il aloci acestei achizitii. De asemenea, este bine sa eviti mesele din PAL, caci nu sunt prea rezistente si cedeaza destul de usor in timp. Tijele ar trebui sa fie confectionate din otel, in mod ideal, dar daca ai un buget mai mic poti opta si pentru unele din aluminiu (desi nu sunt la fel de stabile si rezistente).

3. Inspecteaza cu atentie jucatorii

Pe langa materialele din care este confectionata masa, acesta este cel mai important lucru pe care trebuie sa il verifici. Jucatorii care au forma ideala si sunt confectionati din materiale de calitate vor face ca pasele sa fie mai exacte iar jocul sa se desfasoare mai lin. Si pana la urma asta iti doresti: sa te bucuri de un fotbal de masa alaturi de prieteni, fara grija ca masa s-ar putea descentra in orice clipa ori ca jucatorii ar ramane intepeniti si asa mai departe.

4. Fii atent la defectele de fabricatie

La fel ca si in cazul hainelor, felul in care este lucrata o masa de fotbal este crucial pentru calitatea acesteia. Cu cat imbinarile sunt mai subrede si observi mai multe defecte de fabricatie, cu atat mai probabil va fi sa efectuezi mai multe reparatii la masa.

Sfaturile de mai sus reprezinta doar cele mai importante aspecte de care sa tii cont, insa acestea pot varia in functie de dorintele si asteptarile tale. Si, bineinteles, de buget. Astfel, la achizitionarea unui astfel de obiect ar trebui sa tii cont si de spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a amplasa masa si a te misca in voie in jurul ei, daca de ea se vor bucura si copii (dimensiunile ar trebui sa fie mai reduse), daca o folosesti acasa ori la birou si asa mai departe.

In final, ca de fiecare data cand investesti o suma mai mare de bani pe un obiect pe care te astepti sa il folosesti pentru o perioada mai indelungata de timp, este important sa analizezi bine toate optiunile si abia mai apoi sa iei o decizie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea