De prin lume adunate

#unde iesim #teatru #green hours #teatrul luni #spectacol #piesa

(Cu)Cuieinfrunte la Teatrul Luni de la Green Hours

"La inceput a fost o discutie cu Voicu, chiar in Green, dupa un spectacol. ...ideea de inceput a fost modificata partial si putem deja vorbi de un happening teatral", spune Radu Iacoban.

Actorului Tudor Aaron Istodor pare sa ii reuseasca proportia de aur intre coolness - e printre cei mai naturali si expresivi interpreti de la noi ai acestei trasaturi - si atentia concentrata. Lor li se adauga incetineala calculata a reactiilor, ca si cand in interior s-ar derula continuu un plan mental paralel. Care nu exclude explozii sporadice de furie. Nu e de neglijat nici magnetismul ochilor albastri cu care actorul matura distanta dintre el si spectator , lasand senzatia ca stabileste cu fiecare o comunicare directa.

Radu Iacoban, un interpret histrionic, cu spectru larg si o voce de care n-am sa uit niciodata sa amintesc, cata vreme face parte dintre daturile fundamentale ale talentului si meseriei de actor. Radu Iacoban schimba registrele cat ai zice peste jucand cu formidabila usurinta si natura violenta, si pustiul-actor care da din coate pentru un rol, si bisericosul impacat cu dreptatea divina. Toate ii ies de nota zece.

... in clipa in care spectacolul se termina simti nevoia sa o ia de la inceput. Se intampla rar. Nu ratati!

Spectacolul (Cu)Cuieinfrunte a avut premiera pe 8 noiembrie 2009 si are o durata de 1 ora si 20 minute. Din distributie fac parte Radu Iacoban si Tudor Aaron Istodor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea