De prin lume adunate

#targ #cadouri #craciun #mos craciun

Cred in Mos Craciun in Parcul Cismigiu

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Primaria Municipiului Bucuresti te invita la evenimentul Cred in Mos Craciun. In acest an, Parcul Cismigiu devine taramul povestilor de iarna. Chiar de la intrarea in parc, Bradul de Craciun va ura bun venit tuturor, alaturi de indragite personaje de basm .

In taramul de basm vor veni ingerasi , cerbi, pinguini, oameni de zapada si multe alte personaje de poveste.

Tot in parcul Cismigiu este deschis si un targ cu cadouri de Craciun . Casutele special amenajate vor asteapta oaspetii cu bunatati si suveniruri de sezon.

Intr-un spatiu magic, creat special pentru sarbatorile de iarna, vizitatorii vor putea admira bradul, sania mosului, ieslea Nasterii Domnului, casa lui Mos Craciun si Fabrica de ingeri.

Pe scena amenajata langa patinoar vor canta colindatori, coruri laice si religioase, trupe folk si pop- rock , precum si numerosi solisti indragiti. Printre artistii care vor urca pe scena  se numara Directia 5, Narcisa Suciu, Radu Ille , Hara, Gabriel Cotabita & Andrei Tudor Band, Ioan Gyuri Pascu, Bere Gratis, Brass Quintet si Corurile Sound, Evangelia, Consonance.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea