De prin lume adunate

#targuri #craciun #handmade #cismigiu #evenimente

Cred in Mos Craciun

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza in perioada 4 – 23 decembrie 2009 , evenimentul Cred in Mos Craciun.

Aleile Parcului Cismigiu vor fi animate de personaje de basm intr-un decor conceput de scenograful Dragos Buhagiar, pentru a reda spiritul sarbatorilor de iarna. Primul pas catre o lume de poveste va fi chiar intrarea in parc, unde Bradul de Craciun va ura bun venit celor mici si celor mari si ii va indruma catre Sania Mosului, Ieslea Nasterii Domnului si Casa lui Mos Craciun, un loc special in care copiii vor putea sa simta atmosfera de iarna.

Targul de Craciun cu cele 35 de casute special amenajate, asteapta vizitatorii cu bunatati si suveniruri specifice perioadei de sarbatoare, pana in data de 24 decembrie.

Seara de 4 decembrie va marca deschiderea evenimentului incepand cu orele 19.30 cu spectacolul grupului gospel din Statele Unite, Raise Choir, care a pregatit un recital extraordinar alaturi de Brad Vee Johnson & Paula Seling, acompaniati de Andrei Tudor Band.

Weekend-urile 5 - 6 decembrie, 12 - 13 decembrie si fiecare zi din perioada 18 - 23 decembrie, vor aduce in Parcul Cismigiu colindatori, trupe de teatru, coruri laice si religioase precum si numerosi solisti si trupe indragite.

Diminetile, incepand cu ora 11.00, copiii se pot bucura de un program interactiv cu spectacole de teatru , dans, muzica si magie. Grupul vocal Adagio, Trupa de teatru pentru copii Omidee, Magicianul Robertino, Grupul de dans Doremi, opera comica pentru copii vor aduce celor mici spectacole pline de voie buna.

Serile, incepand cu ora 18.30, pe scena vor urca unii dintre cei mai importanti solisti si trupe ale momentului, precum si ansambluri folclorice sau coruri, care vor interpreta cele mai frumoase colinde. Printre acestia ii amintim pe Brad Vee Johnson, Monica Anghel, Paula Seling, Narcisa Suciu, Analia Selis, Nicola, Andra, El Negro, Directia 5, Vunk, VH2, Proconsul, Bere Gratis, Delia, Elena Gheorghe, Provincialii, Stefan Hrusca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea