De prin lume adunate

#ciocolata #cosmetice #cadouri #imbracaminte #suplimente #hanul lui manuc #targ de craciun

Craciunul Verde la Hanul lui Manuc

Mos Craciun isi asteapta vizitatorii in perioada 22-23 decembrie la expozitia cu vanzare Craciunul Verde, care se desfasoara la Hanul lui Manuc din Bucuresti. Targul de cadouri si bunatati de Craciun isi deschide portile intre orele 10.00-22.00 pentru toti cei care vor sa se lase invaluiti de atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

Craciunul Verde este o expozitie destinata sanatatii si frumusetii, loc in care Mosul ii va ajuta pe toti vizitatorii sa aleaga cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru persoanele dragi. La targ se vor gasi produse naturiste si suplimente nutritive, cosmetice, produse de ingrijire personala, imbracaminte, carti, accesorii, decoratiuni de Craciun si bijuterii.

De asemenea, vizitatorii vor gasi si produse unice, ideale pentru a fi transformate in cadouri de Craciun. In plus, la targ vor avea loc si reprezentatii de salsa si tango. Totodata, doamnele si domnisoarele se vor putea bucura de machiaje profesionale si prezentari de moda.

Toti vizitatorii vor primi vin fiert sau ciocolata calda, vor putea sa participe la concertele de colinde si se vor putea poza cu Mos Craciun.

Intrarea la targ este libera.

Sursa foto: [[whatdigitalcamera.com]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea