De prin lume adunate

#1 iunie #ziua copilului #copii

Copilaria in oglinda

"Copilaria in oglinda" este un spectacol si expozitie cu vanzare pentru copiii institutionalizati. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Teatrul " Ion Creanga " din Bucuresti va gazdui, joi, 28 mai 2009, intre orele 17:00 si 19:00, "Copilaria in oglinda", un spectacol cu acces liber si expozitie cu vanzare de obiecte decorative create de copiii din patru bucurestene.

In asteptarea zilei de 1 Iunie, copiii institutionalizati din Centrele de plasament publice si private din sectoarele 1 si 6 vor darui publicului larg un spectacol inedit, denumit sugestiv "Copilaria in oglinda".

Vreme de doua ceasuri, pe scena Teatrului "Ion Creanga" le va fi alaturi Alexandrina Halic, actrita care da viata povestilor de peste 40 de ani, imbogatind universul atator generatii de copii.

Arta prin terapie, terapie prin arta

Rame de tablouri, vase si rame de oglinzi pictate - toate plasmuite de mainile copiilor in cadrul programelor de terapie prin arta desfasurate la Copil si Familie.

Creatiile copiilor vor putea fi admirate si achizitionate in cadrul expozitiei cu vanzare din foaierul teatrului, sumele obtinute urmand a fi folosite pentru programele de psihoterapie dedicate copiilor in dificultate si celor din centre de plasament , in cadrul Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea