De prin lume adunate

#dan puric #ateneul roman #conferinta

Conferinta Dan Puric despre "Martiri"

Dan Puric va prezenta din nou in fata bucurestenilor o serie de evenimente. Primul eveniment are loc sambata, 19 martie, la Ateneul Roman. Aici va avea loc conferinta despre "Martiri".

"Constiinţa martirica este profund salvatoare. Ne salveaza de la inecul istoric. Ea este un paradox izbavitor ce anuleaza in chip firesc instinctul de conservare atunci cand este vorba de apararea chipului lui Dumnezeu. Iese astfel in mod nebanuit din lantul cauzal al naturii aducandu-ne o natura superioara. Contrazice flagrant ratiunea omeneasca, ascultand de o alta ratiune , de cea a lui Dumnezeu", declara Dan Puric.

Dan Puric, cunoscut actor si regizor, este si autorul volumelor "Cine suntem", "Omul frumos" si al unui DVD-box care cuprinde conferintele din 2009 de la Ateneul Roman.

Biletele se gasesc la Ateneul Roman si prin reteaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si online pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea