De prin lume adunate

#marketing #vanzari #buget #bani #finante #amaltea #carte #carti #timp liber #concurs

Concurs: Castiga carti pentru succesul tau financiar

Probleme financiare, metode de marketing sau servicii de consultanta in vanzari sunt doar cateva dintre aspectele pe care cartile de mai jos vor incerca sa le rezolve si te ajute sa intelegi mai bine mecanismele din lumea banilor. Participa la concursul nostru si poti castiga trei pachete de carti care te vor influenta.

Timp Liber.Acasa.ro si Editura Amaltea te premiaza cu un set de carti. Daca esti pasionat de lumea banilor si vrei sa afli cum ii poti face mai usor, atunci participa la concursul nostru si poti castiga trei carti care te vor ajuta sa iti formulezi o strategie financiara de succes.

Femeile si banii

Cum se face ca femeile, care sunt atat de competente in toate celelalte domenii ale vietilor lor, nu pot da dovada de aceeasi determinare atunci cand vine vorba de probleme financiare? Daca banii reprezinta diferenta dintre un viitor caracterizat de siguranta si confort si unul de indoiala si teama, daca ei sunt un factor important in fericirea personala, ba mai mult, sunt dovada felului in care ne pretuim si ne percepem... de ce nu avem mai multa grija de banii nostri?

In Femeile si banii, Suze Orman ne cere sa ne schimbam modul de a gandi. Cand este vorba despre finante – si chiar de realizarile profesionale – prea des femeile se subapreciaza. Ea ne provoaca sa ne mandrim cu ceea ce suntem, sa actionam pentru un viitor financiar sigur si sa ne dobandim propria putere.

In plus, ea cerceteaza relatia disfunctionala si complexa pe care femeile o au cu banii. Cu amestecul caracteristic de compasiune si intelegere profunda, ea pune la dispozitia femeilor informatii financiare pentru a depasi blocajele care le-au impiedicat sa castige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac. Suze Orman ofera nu doar posibilitatile a ce ar putea fi o viata prospera, ci si puterea si instrumentele pentru a obtine acea viata.

Asul din maneca

Acestea sunt cuvintele cu ajutorul carora Duane Lakin, profesionist cu peste 20 de ani de experienta in psihologia industrial-organizationala, isi deschide pledoaria pentru utilizarea si intelegerea temeinica a tehnicilor practice care stau la baza lucrarii Asul din maneca, unica in domeniu prin ineditul abordarii:

"Eu nu sunt un teoretician. Eu sunt un tehnician. Un tehnician comportamental. Sunt interesat de lucrurile care functioneaza, de lucrurile care ma ajuta sa-i sprijin la randul meu pe altii sa implementeze schimbarea."

Asul din maneca este o carte-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor NLP in vanzari si marketing. Explica tehnici speciale, pe care sa le utilizezi in vanzarea fata in fata, telemarketing , Marketing direct si in alte situatii din lumea reala care presupun o vanzare. Sunt incluse exemple de metode si scenarii care au produs cresteri demonstrate in toate tipurile de vanzari.

Directia spre care merge aceasta carte este aceea a avantajului bazat pe cunoastere si invatare sustinuta, nicidecum a siretlicului sau a jocului incorect. Mai mult decat atat, Asul din maneca este abilitatea de a te vinde PE TINE INSUSI, in conditiile in care conceptul de vanzari a suferit o schimbare majora. Astfel, mesajul pe care il transmiti pentru a-ti particulariza produsul sau pentru a te remarca drept o persoana de vanzari talentata trebuie sa fie personal, flexibil, atractiv si focalizat. Acesta este asul din maneca ta.

Speranta nu e o strategie

Rick Page, fondatorul companiei The Complex Sale, cea care furnizeaza servicii de consultanta si instruire in domeniul vanzarilor in intreaga lume, aduce in prim plan ideea potrivit careia nu ofertele vand, ci oamenii. Oamenii de vanzari de astazi trebuie sa inteleaga mai bine decat oricand afacerea clientului lor. Acest lucru este important pentru ca se poate intampla sa ratati un contract bun din cauza unui mesager slab.

Combinand o abordare coerenta cu secretele de ultima ora ale celor mai buni agenti de vanzari din intreaga lume, Speranta nu e o strategie prezinta un proces testat, alcatuit din sase etape-cheie, pentru castigarea oportunitatilor de vanzare si va arata cum:

- Sa vindeti tinand seama de "nevoia" strategica de afaceri a potentialului client pentru a obtine o valoare ridicata;
- Sa evaluati potentialul client pentru a intocmi o previziune corecta privind tranzactia;
- Sa va diferentiati solutia astfel incat sa fiti preferati in locul concurentilor;
- Sa creati o conexiune intre strategia voastra si procesul de luare a deciziilor in interiorul companiei;
- Sa vindeti celor care detin puterea in cadrul organizatiei, descoperind cheia politicii de achizitii;
- Sa comunicati eficient strategia in interiorul echipei voastre.

Acest ghid al excelentei in vanzari va va demonstra ca, in noul mileniu, la baza strategiei de vanzari nu este permis sa se afle speranta, ci informatia. Relatia cu clientii trebuie sa devina din ce in ce mai complexa, pentru ca procesul de vanzare este din ce in ce mai complex. Scopul acestei carti este de a simplifica lucrurile de ambele parti.

Daca esti pasionat de lumea banilor si vrei sa afli cum ii poti face mai usor, atunci participa la concursul nostru si poti castiga 3 carti care te vor ajuta sa iti formulezi o strategie financiara de succes.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 20 iulie - 19 august 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

Castigatorii concursului "Castiga carti pentru succesul tau financiar" sunt:

  • Maria Barsan
  • Aurelian Nicolescu
  • Viorel Sorin Moldovan  

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea