De prin lume adunate

#la feel food #acasa #to #catering #timp liber #concurs

Concurs 2: Castiga un pranz La Feel Food in valoare 500 RON

Profita de timpul liber. Invita-ti prietenii la masa, iar La Feel Food si Acasa.ro iti asigura meniul.
Vrei sa le oferi prietenilor tai o surpriza delicioasa? Daca da, atunci participa la concursul nostru si ai ocazia sa fii castigatorul unei mese in valoare totala de 500 de lei.
Tu alegi meniul, iar noi venim cu mancarea.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe La Feel Food si sa alegi un meniu in valoare de 100 RON pe care il vei posta cu link cu tot pe forum (AICI), apoi motiveaza alegerea meniului facuta de tine. Cea mai interesanta motivatie a alegerii va fi premiata cu respectivul meniu, dar nu o data, nu de doua ori, ci de 5 ori.

Castigatorul va intra in posesia premiului (in intregime, nu se opteaza pentru o valoare mai mica si care sa fie livrata in transe) in urmatoarea saptamana dupa castigarea concursului.
Cum poti participa?
Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI si motiveaza de ce ai ales acest meniu. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.
Important!
• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
• Concursul se desfasoara in perioada 1 – 15 octombrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat
in pagina de concurs, pe forum si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea