De prin lume adunate

#concert #jose carreras #scorpions #concerte 2014

Concertele anului 2014. Ce trupe si artisti n-ai voie sa ratezi in acest an!

Jose Carreras, Morcheeba, Scorpions, Tom Jones si BZN sunt doar cateva dintre numele care au umplut salile de concerte din Bucuresti anul trecut. Iar daca 2013 s-a dovedit foarte prolific, nici 2014 nu se lasa mai prejos! Iata care sunt concertele anului 2014 pe care niciun meloman n-ar trebui sa le rateze!

Deep Purple - 20 februarie 2014

Dupa concertul de anul trecut de la Cluj-Napoca, Deep Purple revine in Romania pe scena Salii Polivalente din Capitala. Una dintre cele mai apreciate trupe de hard rock din istorie, Deep Purple a cucerit definitiv inima publicului mondial cu hituri ca "Smoke on the Water" si "Highway Star".

Britancii care au vandut peste 100 milioane de albume la nivel global revin in Romania cu cel mai recent material discografic, "Now What?!".

Pretul biletelor variaza de la 95 la 200 lei (categoria 1, la 265 lei, este deja sold out). Biletele pot fi cumparate de pe myticket.ro.

Ricchi e Poveri - 26 februarie 2014

O alta trupa care revine pe meleaguri romanesti in 2014 este Ricchie e Poveri. De aceasta data, italienii, indragiti pentru piese ca "Mamma Mia", "Voulez Vous Dancer" si "Sara perche ti amo", isi promoveaza cel mai nou album, "Best Off".

Pretul biletelor la concertul de la Sala Palatului este cuprins intre 50 si 300 lei. Biletele pot fi procurate din reteaua Eventim.

Richard Clayderman - 19 martie 2014

Pianistul Richard Clayderman revine si el in Romania, cu al sau pian si a sa "Ballade pour Adeline" care i-a adus celebritatea acum aproape 30 de ani.

Biletele pentru concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului au preturi cuprinse intre 95 si 400 lei si pot fi procurate din reteaua Eventim.

Mireille Mathieu - 24 martie 2014

Cantareata Mireille Mathieu ajunge pentru prima data in Romania la finele lunii martie, intr-un concert extraordinar la Sala Palatului din Capitala. Artista cu peste 150 milioane de albume vandute va aduce pe scena Salii Palatului melodii superbe ca "C'est Ton Nom" si "Ne me quitte pas".

Biletele pot fi cumparate din reteaua Eventim la preturi cuprinse intre 200 si 500 lei.

Marc Anthony - 19 mai 2014

Superstarul Marc Anthony va aduce, in mai, pe scena Salii Palatului, hituri ca "No Me Ames", "You Sang to Me" si "Rain Over Me" intr-un concert dedicat fanilor si nu numai.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la preturi cuprinse intre 220 si 870 lei.

30 Seconds to Mars - 4 iulie 2014

O alta surpriza placuta in 2014 este concertul 30 Seconds to Mars de la Romexpo Bucuresti. Trupa americana promite un show de neuitat, in aer liber, presarat cu piese de pe noul album, "Love Lust Faith + Dreams", cat si de pe indragitele "This is War", "A Beautiful Lie" si "Welcome to the Universe".

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim la preturi cuprinse intre 160,50 si 299,60 lei.

Sursa foto: stolenimg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea