De prin lume adunate

#green hours #teatru #concert #jazz

Concerte si spectacole de teatru la Green Hours

La Green Hours saptamana incepe in forta cu spectacole de teatru underground si concerte de jazz. Saptamana asta ai ocazia sa ii vezi pe Tudor Aaron Istodor, Maria Raducanu sau sa ii asculti pe cei de la Oliver.

Luni, 7 iunie, ora 20.00, Teatrul LUNI prezinta (Cu)Cuienfrunte, dupa texte de Eric Bogosian , traducerea Radu Iacoban, un Two Men Show cu Radu Iacoban si Tudor Aaron Istodor.

"Actorului Tudor Aaron Istodor pare sa ii reuseasca proportia de aur intre coolness - e printre cei mai naturali si expresivi interpreti de la noi ai acestei trasaturi - si atentia concentrata. Nu e de neglijat nici magnetismul ochilor albastri cu care actorul matura distanta dintre el si spectator, lasand senzatia ca stabileste cu fiecare o comunicare directa. Radu Iacoban, un interpret histrionic, cu spectru larg si o voce de care n-am sa uit niciodata sa amintesc, schimba registrele cit ai zice peste. Toate ii ies de nota zece. In clipa  in care spectacolul se termina simti nevoia sa o ia de la inceput. Se intimpla rar. Nu ratati!"

Marti, 8 iunie, ora 19.00, Teatrul LUNI prezinta Breaking Up, de Michael Cristofer , traducerea Alexandra Ionita, cu Alexandra Ionita, Catalin Babliuc. "Cand sexul e minunat, pasiunea e intensa si iubirea puternica, e timpul pentru despartire. O piesa comica despre un subiect trist, doi oameni care se iubesc prea mult si se inteleg prea putin; o poveste in care te recunosti macar o data".

In gradina, de la ora 20.30, Green Hours 22 jazz-cafe prezinta We don't know What Jazz is, cu Maria Raducanu, Krister Johsson, Pedro Negrescu.

Miercuri, 9 iunie, ora 20.00, Teatrul LUNI prezinta G. O. D., un spectacol de Marcel Top, dupa texte de Eric Bogosian, un One-Man-Show cu Toma Danila siparticiparea video a lui Marius Bodochi .

"...un amplu monolog sustinut fara ezitare de unul dintre cei mai interesanti actori ai generatiei noi – Toma Danila". "Pret de aproape o ora, am in fata ochilor un actor adevarat, singur pe scena, in prezenta caruia gandurile nu ti-o iau razna si nu te plictisesti nici o clipa, un tanar care degaja un firesc cuceritor, care nu "joaca"personajul, ci e personajul".

De la ora 23.00, Picabo/Piniuni, de Peca Stefan cu Amandine Heyndrickx, Toma Danila, Laurentiu Banescu. Poate ca Dumnezeu a creat Universul, dar, in privinta planetei Pamant, mesajul Pinguinilor catre Dumnezeu este simplu: multumim, dar mai departe avem noi grija.

Joi 10 iunie, ora 20.00, Green Hours 22 jazz-cafe prezinta un concert extraordinar Oliver.

"Credem in puterea muzicii de a defini personalitatea. Cantam pentru cei care cred ca in continuare va exista un ceva pentru care merita sa spuna "DA, EU!, pentru cavalerii tacuti ai zilelor noastre".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea