De prin lume adunate

#concerte #colinde #craciun

Concerte cu colinde de Craciun in Bucuresti

In prag de sarbatori, in Bucuresti au loc cateva concerte cu colinde. Vei putea asculta astfel atat colinde romanesti, cat si colinde din repertoriul international. Cu aceasta ocazie poti face si donatii catre cei care au nevoie de spiritul Craciunului. Pe langa colinde, vei avea parte de numeroase alte surprize si vei petrece cateva momente de veselie.
 

la Sala Rapsodia
 

Compania "Dan Puric" si Asociatia PRO VITA te asteapta pe 16 decembrie, de la ora 19.00 , la Sala Rapsodia la Concertul de Colinde "Linu-i, Doamne, dalbe flori in tara colindelor". In cadrul concertului vor canta grupul Psaltic “Horevma” de la Manastirea Turnu, grupul Pasltic al Maicilor de la Manastirea Diaconesti, corul de copii de la Valea Plopului si corul de copii al Parohiei Jieni. Concertul este prezentat de Dan Puric.

Concertul de colinde are si un scop caritabil. Este dedicat strangerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului si Valea Screzii.
 

Colinde Colinde si cantece de Craciun cu Corul de Copii Radio
 

In prag de sarbatori esti asteptat la un concert de “Colinde si cantece de Craciun” sustinut de Corul de Copii Radio si Corul “Sound”, dirjate de Voicu Popescu. Evenimentul are loc la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, in sala mare-amfiteatru din incinta institutiei. Concertul are loc joi, 16 decembrie, de la ora 19 30.

Printre colindele pe care le vie asculta se numara Sus boieri, nu mai dormiti, Ia-n sculati, Joy to the World, Stille Nacht, Noel Nouvelet, Ave Maria,  Colindita, Domnulet si Domn din cer, Mos Craciun si mule a;te colinde frumoase de sarbatori. Intrarea la concert este libera.
 

Colinde si povesti de Craciun la Ceainaria Serendipity
 

Miercuri, 22 decembrie, la Ceainaria Serendipity are loc un concert de Craciun cu Luiza Zan si Sorin Romanescu. Albumul "Colinde si povesti de Craciun", care urmeaza a fi lansat in prag de Craciun, a fost inregistrat in toamna lui 2006. Cmpozitorii sunt Sorin Romanescu si Luiza Zan, textele fiind scrise de Luiza Zan. La Serendipity te vei bucura de magia sarbatorilor intr-un regal sonor si atmosfera lumanarilor si aromelor de ceai de Craciun.

In loc de taxa de intrare, cei de la ceainarie te asteapta sa aduci un cadou de Craciun destinat unui copil. Poti sa il impachetezi cu dichis de acasa si sa-i atasezi o eticheta pentru a sti daca este pentru un baiat sau pentru o fata si pentru ce grupa de varsta. Cadourile vor ajunge la copiii care au mare nevoie sa simta spiritul sarbatorilor.
 

Colinde cu Vasile Seicaru
 

Pe data de 17 decembrie, Vasile Seicaru te asteapta in parcul Cismigiu la un concert cu colinde, care sa iti aduca in suflet spiritul sarbatorilor frumoase. Vasile Seicaru va delecta publicul cu colinde din repertoriul propriu, dar si cu alte melodii indragite de Craciun.
 

Colinde de Craciun cu
 

Miercuri, 15 decembrie, de la ora 20.30, la Palatul Ghika din capitala esti asteptat la un concert de colinde . Ovidiu revine alaturi de Silvan Stancel, intr-un concert acoustic live de flamenco, pop, si colinde. Pretul unui bilet este de 20 de lei.
 

Concert de Craciun la Facultatea de Drept
 

Pe 15 decembrie, de la ora 19.30, la Facultatea de Drept din Bucuresti are loc un concert de Craciun. In preajma Sfintelor Sarbatori de Craciun, Universitatea din Bucuresti te invita la un concert de colinde si muzica sacra. Evenimentul are loc in Aula Magna a Palatului Facultatii de Drept. Concertul este sustinut de Orchestra si Corul Universitatii din Bucuresti, Corul de copii al Operei Nationale din Bucuresti.

In programul concertului sunt incluse lucrari de Constantin Arvinte, Ioan D. Chirescu, Vasile Corjos, Gheorghe Cucu, Dumitru G. Kiriac, Alexandru Podoleanu, Timotei Popovici, Ludwig van Beethoven, Georg F. Haendel, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn şi Pierre Pierpont, Franz Schubert, Alessandro Stradella, Antonio Vivaldi. Dirijor este Vasile Corjos. Printre soliste se numara Smaranda Draghici, Elena Sersea, Aida  Pascu, Arinna Florea si Alexandra Rapas.
 

Concert de Craciun la Teatrul National Bucuresti
 

Pe 20 decembrie, de la ora 20.00, Teatrul National din bucuresti te asteapta la un concert cu colinde de Craciun. Actorul Eugen Cristea si colegii sai de trupa, Stefan Babaca, Laszlo Kemenes si Marius Chiran, impreuna cu iti promit o seara cu folk, blues si rock’n’roll, poezie, teatru, colinde si multe surprize muzicale.

Imvitatii speciali ai serii vor fi Corala Euterpe, Ovidiu Mihailescu si Luminita Anghel. Pretul unui bilet este 20 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea