De prin lume adunate

#iunie #hobby #iulie #biciclisti #competitii #cometitii amatori #biciclisti amatori

Competii pentru amatori de ciclism la care poti participa in iunie si iulie

Esti adeptul miscarii in aer liber si nu te dai inapoi de la nici o competitie care promoveaza sportul pentru amatori? Inseamna ca esti candidatul perfect pentru competitiile de ciclism ce se vor desfasura in perioada urmatoare.

1. "Rocketbike Fest"

Data: 1 iunie

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country care vine in intampinarea tuturor iubitorilor de natura si a pasionatilor de competitii sportive. Scopul acestui concurs este constientizarea autismului si sustinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticati cu aceasta tulburare. De aceea fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre Asociatia HelpAutism.

Competitia va avea loc in Padurea Cernica pe o bucla de traseu de 12 km care va fi parcursa de cel putin doua ori de concurenti, in functie de categoria aleasa. Taxa de inscriere este de 20 de lei pentru copii si 60 de lei pentru adulti. Cine se inscrie in ziua de 31 mai plateste 80 de lei.


2. "Skirt Bike 2013"

Data: 2 iunie

Povestea SkirtBike merge mai departe! Evenimentul, ajuns la cea de-a patra editie, reuneste biciclistele cochete si frumoase din 11 mari orase ale tarii. Astfel pe 2 iunie, toate doamnele si domnisoarele din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Sibiu si Timisoara, pasionate de plimbarile cu bicicleta, sunt asteptate sa ia startul la competitie.

In Capitala, concursul va avea loc incepand cu ora 15.30, iar punctul de plecare este Parcul A.I.Cuza (IOR), la statuia lui A.I.Cuza.


3. Surmont Mountain Bike Challenge 2013

Start: 6-7 iulie

Surmont Club va invita pe 6 si 7 iulie la Azuga pentru cea de-a IV-a editie a Surmont MTB Challenge, un concurs de maraton dedicat tuturor mountainbikerilor iubitorii de natura, de la amatori entuziasti si pana la competitori caliti si experimentati. Traseele de concurs au grade progresive de dificultate. Taxa de inscriere este de 50 de lei.

Sursa foto: f64.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea