De prin lume adunate

#irlanda #spectacol #dans

Compania Nationala de Dansuri a Irlandei Rhythm of the Dance revine in Romania

Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, Rhythm of the Dance, revine in Romania , cu un spectacol care reda o veche poveste a celtilor. Compania de dans utilizeaza tehnici scenice moderne, alaturi de costume, muzica, dans si ritmuri, imbinand povestea veche si dansul traditional irlandez cu avantajele tehnologiei moderne.

Spectacolul este prezentat de CIADO si Asociatia Culturala Dracula, in deschiderea anului cultural 2011 “Arta contra drog”. Compania va da mai multe reprezentatii, astfel incat publicul poate urmari spectacolul in Timisoara ( 21 februarie ), Arad (22 februarie ), Targu Mures ( 23 februarie ), Cluj (24 februarie), Brasov (25 februarie).

In Bucuresti, spectacolul va avea loc pe 26 februarie, la Sala Palatului, de la orele 19:30.

Pretul biletelor variaza intre 75 si 250 lei de persoana. Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale salilor de spectacole, dar si online, pe site-urile specializate.

Rhythm of the Dance a debutat in 1999 in Norvegia si a avut reprezentatii in 44 de tari, in fata a peste 4.5 milioane de telespectatori .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea