De prin lume adunate

#carte #copii #reviste #jucarii

Colectiile Noriel, cele mai frumoase carti pentru copii

Editura Noriel Maxim a lansat colectiile de carti pentru copii "My Little Pony" si "Littlest Pet Shop". Ambele colectii contin carti cu povesti, carti de colorat si cu activitati .

Colectiile se adreseaza cititoarelor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani si contin informatii despre cei mai dragalasi prieteni, animalutele, precum si povestiri cu poneii lor preferati.

Seria Littlest Pet Shop are ca scop familiarizarea copiilor cu lumea animalelor. "Ador jocurile" este o carte cu jocuri si activitati, care pun la incercare logica micilor cititoare si le indruma in lumea scrisului.

Volumele " Animalute foarte talentate" si "Cei mai buni prieteni" sunt doua carti cu povestiri, iar "Ghidul animalutelor" este o modalitate foarte interesanta de a familiariza copiii cu fiecare prieten in parte si de a le provoca interesul pentru lectura.

Toate lucrurile noi pe care un copil le afla pe parcursul procesului de invatare pot fi notate si pastrate in volumul "Primul meu jurnal".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea