De prin lume adunate

#cocktail #cocktail bar #baruri bucuresti

Cocktail bars in Bucuresti

Newton , Cocktail Bar sau Letters Bar sunt doar cateva dintre barurile in care poti petrece cateva momente placute alaturi de prieteni. Aici vei gasi cocktailuri interesante si o atmosfera placuta.



Newton Cocktail Bar


Daca ai chef sa bei ceva bun cu prietenii si sa incerci ceva nou, noi iti recomandam Newton Bar. Aici vei gasi unele dintre cele mai bune cocktailuri din capitala, care iti vor asigura o seara reusita.

In Newton Bar ai de ales din peste 100 de retete de cocktailuri cu sau fara alcool, cu sau fara cafea, clasice sau nu, experimente ale gravitatiei si retete care se supun legilor fizicii. Combinatii de vodca, gin, , triple sec cu vanilie, capsuni, , mere, cirese, papaya si tot ce iti mai trece prin cap, in numeroase straturi si .

Newton Bar se afla pe pe strada J. L. Calderon, la numarul 56, iar rezervari se fac la numarul de telefon 021.315.02.17.


Interbelic Cocktail Bar


Pe stradutele intortocheate ale Lipscanilor vei gasi un barulet cel putin surprinzator. Nu te-ai astepta ca in toata nebunia renovarilor si restaurarilor din centru sa gasesti un loc linisitit, in care vei auzi acorduri muzicale ale anilor '20 - '30 si de unde nu ai mai pleca niciodata.

Interbelic Cocktail Bar este micut si intim. Dupa cum spune si numele, bauturile de baza aici sunt cocktailurile. Si unele dintre cele mai bune chiar, avand in vedere ca barmanii de aici au castigat mai multe premii in domeniu.

Interbelic cocktail Bar se afla pe Intrarea Selari, la numarul 1, iar rezervari se fac la numarul de telefon 0722.100.193.


Letters Bar


Pentru ca strazile Bucurestiului sunt suprasaturate de cafenele si baruri fara personalitate, Letters Bar propune un concept nou de bar art-ish, un local care iti ofera o experienta artistica moderna completa, de la cockailuri speciale pana la suprafete expresive.

Creativitatea si arta moderna sunt doua elemente care definesc fiecare bucatica a Letters Bar. La baza fiecareia dintre operele de arta de pe peretii, tavanul sau chiar podeaua barului sta puterea creatoare a literelor si a cuvintelor. Spatiul este gandit integrat, astfel ca inca de la intrare, mesajele surprind oaspetii in cele mai neasteptate moduri.

Letters Bar gazduieste si expozitii de arta contemporana si fotografie, precum si alte manifesari artistice. Barul se afla pe Calea Plevnei, la numarul 27. Rezervari se pot face la numarul de telefon 031.434.80.74.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea