De prin lume adunate

#povesti #literatura #carte #catia maxim

Clipe salvate zboara catre cititori!

Pe langa faptul ca este anotimpul concediilor si al relaxarii, vara este si anotimpul dragostei, al (re)indragostirii de viata, de oameni si de libertate.

Pentru vara acesta, , o bucuresteanca care a hotarat sa isi implineasca visul de a scrie carti, a pregatit o carte care iti va face placere sa o citesti in aceasta vara.

Dupa ce romanul sau Inca un pas, aparut anul trecut, a facut senzatie si a fost epuizat in primele luni de la aparitie, si povestile de anul acesta, Clipe  salvate au dat  nastere unor controverse.

Realitatea si fictiunea se impletesc in asa fel incat firul care le desparte este aproape invizibil.

Catia Maxim
descrie spontan, cu o naturalete demna de invidiat stari pe care unii dintre noi incearca sa le ascunda dupa usa. Autoarea scrie cu o mare franchete despre viata si tot ceea ce presupune existenta: dorinta de aventura, de iubire si de comunicare.

Iubirea salveaza clipele

Clipe salvate este povestea despre iubirea care nu tine cont de existenta unui act sau a unei binecuvantari bisericesti, acea conexiune care se stabileste intre doua persoane, mistuie si aduce impliniri.

Povestile, spuse pe un ton armonios, aproape sfatos, ii vor revolta pe unii oriar pe altii ii vor pune pe ganduri sa-si ia inima-n dinti si sa traiasca, asa cum isi doresc.

Clipe salvate te indeamna sa te bucuri de acea libertate care ofera cunoasterea de sine, caci constrangerile provoaca frustrarea. Catia Maxim iti propune sa alungi orice frustrare si in acelasi timp sa-i respecti pe cei din jurul tau.

Amintiri frumoase pentru "clipe salvate"

O clipa salvata e o amintire frumoasa si cand tragem linie si adunam, constatam ca sufletul si trupul ne raman tinere si datorita acestui elixir special care e amintirea frumoasa.

"Sunt multe clipele memorabile in viata unui om. Fiecare avem un sirag personal de momente de neuitat. Am incercat sa surprind in paginile acestei carti cateva clipe, cateva ipostaze, cateva femei si barbati si mai ales Libertatea, cu majuscula. De  fapt  v-am redat pe voi toti, asa cum sunteti, dar cum nu stiu de ce, va e teama sa recunoasteti”, declara Catia Maxim despre cartea sa.

Daca cuvintele Catiei te-au convins, atunci tot ce ai de facut este sa te asezi relaxat in fotoliu si sa deschizi o carte care te va purta pe meleaguri frumoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea