De prin lume adunate

#Hahnenkamm Ski Races 2020 #Ski Races 2020 #black eyed peas

Celebra trupa Black Eyed Peas si Tommy Hilfiger, la Hahnenkamm Ski Races 2020

Tommy Hilfiger a celebrat rolul de Official Fashion Partner al Hahnenkamm Ski Races 2020 in Kitzbuhel, Austria, cu un spectacol sustinut de titanii pop-ului american, The Black Eyed Peas, in timpul faimosului Kitz-Race-Party pe 25 ianuarie. In fiecare an, evenimentul din noaptea de sambata este salutat ca punct culminant al curselor de schi Hahnenkamm, casa a legendarei "Streif" – una dintre cele mai captivante pante, atingand un unghi de coborare de 85%, sarituri de 80 de metri si viteze de pana la 140 de km/ ora.

Spectacolul sustinut de trupa The Black Eyed Peas a fost una dintre activarile aflate in centrul parteneriatului de sponsorizare incheiat de Tommy Hilfiger in calitate de Official Fashion Partner in timpul weekend-ului 24-26 ianuarie. Tommy Hilfiger, Dee Hilfiger si CEO-ul Tommy Hilfiger Global si PVH Europe, Daniel Grieder au participat la cea de-a 23-a editie a cursei Kitz-Charity-Trophy pe data de 25 ianuarie. Personalitati din lumea sporturilor, afacerilor si culturii s-au distrat cu un slalom imens pe ultimii metri ai faimoasei pante "Streif" pentru a strange fonduri in sprijinul familiilor de fermieri locale afectate de greutati. in acest an, cursa de caritate a adunat in total 200.000 de euro.

Adaugand o nota indrazneata in stilul Tommy Hilfiger pe partii, un balon cu aer cald, steaguri de curse, steaguri de poarta, pancarte de linie de plecare si de sosire situate de-a lungul celebrei curse in panta au prezentat logo-ul rosu, alb si albastru al brandului. Un pop-up Tommy Hilfiger R situat in Trade Village, pe traseu, a dezvaluit cea de-a treia editie a colectiei TommyXRossignol, incluzand o jacheta unica, special conceputa pentru eveniment, precum si o selectie de stiluri vestimentare Tommy Hilfiger Pre-Spring 2020 pentru barbati si femei. Magazinul Tommy Hilfiger din centrul orasului Kitzbühel a prezentat o fereastra dedicata parteneriatului cu Hahnenkamm Races si cea mai recenta capsula TommyXRossignol.

Photo Credit: Cu amabilitatea lui Tommy Hilfiger

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea