De prin lume adunate

#jocuri #pc #calculator #internet

Cele mai populare jocuri pentru PC

Jocurile pentru PC atrag din ce in ce mai multi utilizatori active, care isi petrec chiar si 12 ore pe zi in universul creat virtual.  Daca ne gandim ca World of Warcraft are peste 12 milioane de utilizatori si in curand va aparea pe marile ecrane si un film inspirat din acest joc, ne dam seama cu usurinta ca tehnologia 3D si lumile alternative create virtual reprezinta noua moda in randul tinerilor.

 

 

World of Warcraft

 

World of Warcraft (WOW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game creat de Blizzard. Este si cel mai ingenios joc creat de aceasta companie. De-a lungul timpului, jocul a avut mai multe serii: Warcraft-Lord of the Clans, Warcraft-Orcs and Humans, Warcraft Reign of Chaos , Warcraft Frozen Throne, World of Warcraft [Clasic], World of Warcraft: The Burning Crusade, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, World of Warcraft: Cataclysm. Actiunea jocului se desfasoara intr-un univers fantastic, numit Warcraft. WOW a fost lansat pe 23 noiembrie 2004 si de atunci a adunat pentru 12 milioane de jucatori activi, care platesc la zi.

In acest joc, jucatorii controleaza un personaj creat de ei, intr-o lume in continua dezvoltare. Personajele exploreaza tinuturi noi, duc la indeplinire anumite sarcini si misiuni sau ucid monstri. Pentru toate aceste fapte, jucatorii sunt recompensati cu bani, obiecte si experienta. Jucatorii pot forma si aliante, pot lua parte la dueluri si razboaie. Un singur personaj poate ajunge pana la nivelul 70, iar pe masura ce un jucator inainteaza in nivel cresc si obiectivele de atins.

In cadrul jocului exista si profesii care ofera astfel posibilitatea jcuatorului de a se specializa pe un domeniu anume. In joc exista mai multe tipuri de personaje, care pot fi personalizate complet de catre utilizator. Fiecare personaj are avantajele si dezavantajele lui. Un utilizator poate alege sa fie Human, Dwarf, Night Elf, Gnom, Orc, Undead , Tauren sau Troll. Jucatorii pot alege si dintr-un numar de clase. Acestea sunt Druid, Hunter, Mage, Paladin, Priest, Rogue , Shaman, Warlock si Warrior.

 

MapleStory

 

MapleStory este un joc gratuit, 2D, multiplayer dezvoltat de compania coreeana Wizet. Numeroase versiunie ale acestui joc sunt disponibile doar in anumite tari si regiuni. Chiar daca este gratuit, anumite servicii ale jocului se platesc. De la lansarea sa din 28 noiembrie 2006, MapleStory a adunat peste 92 de milioane de jucatori in intreaga lume. In MapleStory, jucatorii calatoresc prin lumea Maple, se lupta cu monstri si capata experienta.

Jucatorii interactioneaza cu alti jucatori in mai multe moduri, fie cu ajutorului chat-ului, fie prin comercializarea numitor bunuri pe care le castiga in timpului jocului. Jucatorii pot forma grupuri si pot pleca la vanatoare de monstri. In schimbul monstrilor vor primi anumite recompense. Jucatorii pot forma si ghilde, pentru a interactiona mai usor intre ei. Personajele din MapleStory pot exista in mai multe lumi, iar un utilizator isi poate crea chiar si patru caractere.

 

Dragonica

 

Dragonica este un joc MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), dezvoltat de Barunson Interactive si lansat pe 15 octombrie 2009.  Acest joc este gratuit, insa daca vrei sa iti personalizezi caracterul, trebuie sa platesti pentru anumite servicii. In acest joc, utilizatorii controleaza un personaj tridimensional, care poate atinge nivelul maxim 65. Actiunea jocului se petrece in timp real, iar combatantii au indemanari speciale. Personajul trebuie de asemenea sa indeplineasca anumite misiuni si sa interactioneze si cu alti jucatori.

 

League of Legends

 

League of Legends este un joc inspirat din Warcraft III: The Frozen Throne. Jocul a fost lansat pe 27 octombrie 2009. Jucatorii sunt impartiti in doua grupuri care incep jocul din parti diferite ale hartii. O echipa castiga atunci cand distruge concurenta. Pentru a castiga o batalie, membrii unei echipe trebuie sa treaca prin misiuni si sa distruga numeroase turnuri. De asemenea, jucatorii trebuie sa castige puncte si experienta omorand cat mai multi adversari.

 

Warcraft III: Reign of Chaos

 

Warcraft III: Reign of Chaos este un joc de strategie in timp real. Jocul a fost lansat pe 3 iulie 2002 si este a doua continuare a Warcraft: Orcs & Humans. Warcraft III: Reign of Chaos este al treilea joc din universul Warcraft. In acest joc exista patru tipuri de jucatori: orcs, humans, night elves si undead. Modulul multiplayer ofera jucatorilor posibilitatea de a lupta impotriva altor jucatori si de a trece prin mai multe misiuni.

In topul celor mai populare jocuri pentru Pc se afla si Battlefield: Bad Company 2, Aion, Warcraft III: The Frozen Throne, Starcraft II: Wings of Liberty si EVE: Trinity. Topul a fost realizat la inceputul lunii iunie de catre site-ul gamesport.com, pe baza activitatii jucatorilor.  Jocurile din acest top sunt cele mai jucate de catre utilizatori. Astfel jocul World of Warcraft, aflat pe prima pozitie din top, are un total de aproape 34 de mii de ore jucate.

La noi in tara, aceste jocuri pot fi achizitionate online, de pe site-urile specializate in jocuri, sau in reteaua librariilor Diverta si in magazinele de calculatoare.

Sursa foto : moderateinthemiddle.files.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea