De prin lume adunate

#shopping #online #cumparaturi

Cele mai mari reduceri din lume disponibile si pentru romani

Daca vrei sa profiti de reducerile si promotii din Statele Unite ale Americii, poti opta pentru cumparaturile online. Bancile din Romania ofera carduri destinate tranzacitiilor online, iar site-urile de peste hotare livreaza si in Romania. Inainte insa de a face cumparaturi, trebuie sa stii ca ai nevoie de un cont activ pe site-urile respective. De asemenea, la primirea coletului vei plati si taxe vamale si de transport.
 

Ce este Vinerea Neagra?
 

In SUA, prima vineri dupa Ziua Recunostintei este cunoscuta sub numele de Vinerea Neagra ( Black Friday ). Aceasta zi marcheaza inceputul sezonului cumparaturilor de Craciun. Majoritatea magazinelor au reduceri si promotii consistente. In aceasta zi reducerile de preturi la produse sunte de peste 50%, uneori chiar de 80%.

Nu-i de mirare ca in aceasta zi, americanii se calca in picioare la intrarea in marile magazine. Reducerile sunt semnificative in special pentru produsele electronice, electrocasnice si jucarii. De obicei, americanii cumpara astfel de produse pentru a le face cadou de Craciun.

Chiar daca in Romania nu exista un astfel de eveniment, romanii se pot bucura de ofertele de peste ocean prin intermediul site-urilor de online . Cumparaturile romanilor se pot face cu ajutorul cardurilor bancare, direct de la sursa, sau cu ajutorul site-urilor intermediare, care faciliteaza tranzactia. Bancile din Romania ofera cumparatorilor romani carduri pentru comert electronic .

Acestea sunt destinate tranzactiilor online securizate si folosesc sisteme antifrauda. Romanii pot acceasa astfel numeroase site-uri de shopping online . Printre acestea se numara si Amazon. com si eBay.com.

De altfel, cele mai maari reduceri si promotii se gasesc la magazinele online din SUA, chiar daca acest eveniment tinde sa devina un fenomen international. Romanii care fac achizitii de pe site-urile de cumparaturi din SUA trebuie sa stie ca vor plati si numeroase taxe.

Astfel, la sosirea coletului in tara se vor plati taxele vamale si de transport. Aceste cheltuieli pot fi evitate daca cumparaturile se fac de pe site-urile din Europa. Dezavantajul acestor site-uri este faptul ca preturile produselor este mult mai mare decat in SUA.
 

Cat de mari sunt reducerile
 

In aceasta zi, cele mai mari reduceri le vei gasi la produsele electrice, electrocasnice, jocuri si jucarii. Aceastea pot afisa un pret chiar si cu 50% mai mic decat in restul sezonului. Jocurile si jucariile pot fi reduse chiar si cu 80%. De asemenea, nu sunt de neglijat nici ofertele de imbracaminte, incaltaminte sau decoratiuni. Acestea au preturi mai mici cu 30 - 40%.
 

De unde pot cumpara romanii
 

De obicei, pentru a face cumparaturi online este nevoie sa iti creezi un cont. La creearea acestui cont vei vedea daca respectivul magazin agreeaza sau face livrari catre Romania. Iata mai jos cateva dintre magazinele din SUA de unde poti face cumparaturi online:

amazon.com
gap.com
bestbuy.com
oldnavy.gap.co
sears.com
dell.com
target.com
macmall.com
walmart.com
overstock.com
kohls.com
buy.com
kmart.com
shopko.com
officemax.com
onsale.com
macys.com
toysrus.com
hp.com
mwave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea