De prin lume adunate

#targ #sibiu #targuri #cluj #tara #craciun #timisoara #brasov #satul mare

Cele mai frumoase targuri de Craciun din tara

In perioada sarbatorilor de iarna in tara au loc numeroase targuri de cadouri . Aici vei gasi produse traditionale, dulciuri, decoratiuni si multe alte bunatati.

Targul de Craciun de la Sibiu

De cinci ani, Sibiul gazduieste cel mai spectaculos targ de Craciun din tara, inspirat de celebrul targ de la Viena. Targul de Craciun din Sibiu este locul in care se aduna comercianti din toata tara, cu bunataturi dintre cele mai variate, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

La targ vei gasi bunataturi care variaza de la vinul fiert aromat la castanele prajite si multe altele, evenimente speciale si multe spatii destinate copiilor. Cateva dintre acestea din urma sunt miniparcul de distractii si Fabricuta de Cadouri. Surpriza cea mai mare vine in Ajunul Craciunului, cand cei mici vor primi daruri chiar de la Mos Craciun.

Targul de Craciun de la Brasov

Targul de Craciun de la Brasov, numit si Christkindlesmarkt Kronstadt, este un eveniment inspirat de traditia vechilor targuri germane, organizat in parteneriat cu orasul Nuremberg. Acest oras este faimos pentru targul de Craciun care aduna anual peste 2 milioane de vizitatori.

Amplasat intr-una din cele mai pitoresti zone istorice ale orasului, la poalele Tampei, in cadrul Clubului Sportiv Olimpia, foarte aproape de Biserica Neagra , targul isi va astepta vizitatorii cu produse traditionale, concerte, fanfara, dansuri populare, concursuri si jocuri pentru copii si parinti, manifestari specifice sarbatorilor de iarna si multe altele.

cadouri la Satu Mare

Pana pe 23 decembrie, la Satu Mare are loc un cadouri pentru sarbatorile de iarna. La targ pot fi gasite ornamente pentru pomul de Craciun, jucarii si articole pentru copii, instrumente muzicale, imbracaminte si incaltaminte, produse traditionale, dulciuri, bauturi fine, decoratiuni si aranjamente interioare.

Targul de Craciun de la Cluj

In cadrul targului, cujenii vor avea parte de concerte, colinde, cadouri si surprize. Targul poate fi vizitat pana pe 23 decembrie. Pe langa oferta de cadouri, dulciuri si jucarii, clujenii vor avea parte si de o seri de concerte. Pe scena targului vor urca Directia 5, Voltaj, Paula Seling, Aminda si Andra.

Targul de Craciun de la Timisoara

Zeci de comercianti din Romania si strainatate participa la Targul de Craciun de la Timisoara. La targ vei gasi produse alimentare de sezon, cozonaci, dulciuri, vin fiert, turta dulce, jucarii, icoane, decoratiuni si ornamente specifice de sarbatori.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea