De prin lume adunate

#ceainarie #ceai #green tea

Ceainaria Green Tea, incursiune in trei culturi diferite

Ceainaria Green Tea din capitala este un loc magic, primitor, unde poti petrece cateva clipe de relxare alaturi de persoana iubita sau de prieteni dragi. Am descoperit aceasta ceainarie acum cativa ani si de atunci am ramas indragostita de conceptul pe care il ofera celor in cautare de clipe de liniste. Ceainaria Green Tea este un loc in care revin de fiecare data cu drag si placere si unde ma simt ca acasa.

Ceainaria Green Tea este deshisa intr-o frumoasa casa cu iz interbelic, departe de zgomotul orasului, pe stradutele cochete din centrul capitalei. in timpul verii, gradina cu trandafiri se transforma intr-un taram de poveste, in care uiti de grijile cotidiene. Ceainaria este structurata in mai multe saloane: clasic, japonez, indian si Micul Paris. In fiecare dintre aceste saloane vei descoperi o lume noua, misterioasa, cu o atmosfera care te va purta in locuri de mult visate.

Saloanele sunt decorate in functie de tema aleasa, cu multa atentie la detalii. In fiecare din aceste saloane iti vei gasi inspiratia si linistea. Muzica este si ea potrivita cu atmosfera si va accentua starea ta de bine. In fiecare coltisor al ceainariei vei descoperi cate o mica comoara. Fie ca este vorba despre un samovar vechi, o rochie de mireas sau un lampadar frumos lucrat, toate aceste mici detalii te vor uimi si iti vor da in acelasi timp o stare de confortabil.

Sursa foto: greentea.ro
 

Ce bem si mancam la ceainaria Green Tea
 

In meniul de la ceainaria Green Tea vei gasi peste 100 de sortimente de ceaiuri. Poti alege astfel ceai verde, negru, alb, galben, rooibos, din plante, din fructe, aromatizate, honeybush, ceai mate si multe alte sortimente de ceaiuri care asteapta sa fie savurate. La ultima vizita la ceainarie am incercat mai multe sortimente de ceai: Fire Place, Queen of Saba si Feel Good. Preferatul meu a fost Fire Place, o combinatie aromata de fructe  cu scortisoara. Ceaiul vine insotit, la alegere, cu zahar sau miere.

Daca ti se face foame, la ceainaria Green Tea poti comanda atat produse dulci cat si sarate, care se potrivesc de minune cu ceaiurile aromate. Astfel, poti incerca salatele in diverse combinatii, supele crema, sandwich-urile cu pui, somon, sunca sau gorgonzola si bruschetele in diverse combinatii, cu icre negre, rosii, ansoa, somon sau branza. Tot la gustarile sarate mai poti comanda si o portie de quiche. Ai de ales intre mai multe sortimente: cu somon, cu spanac, cu andive, cu bcon si cascaval sau cu blue cheese.

La capitolul dulciuri, ceainaria sta bine. Poti comanda tarte cu fructe: visine , fructe de padure, mure, zmeura, fursecuri, chec si prajituri de casa pentru ceai. In meniu mai gasesti si cateva sortimente de tort: de cafea si ciocolata alba, de ciocolata genoise, de ciocolata si amarena, cu fructe de padure si cheese cake. Alaturi de ceai, eu am mai comandat si o felie de quiche lorraine, cu bacon si cascaval si o portie de prajituri de casa. Ambele sortimente de gustari au fost delicioase, proaspete si savuroase.

Sursa foto: greentea.ro

La ceainaria Green Tea nu se fumeaza tigari, ci doar narghilea. Aici vei gasi mai multe arome pentru narghilea: pepene galben, cirese, mar, vanilie, menta, banane, ceai negru, scortiaoara, portocale, mango, menta, cioco-mint, lamaie, marguerita , cola, caise sau strugure.

Preturile de la ceainaria Green Tea sunt medii. Astfel, un ceai este 10 lei, o portie de quiche lorraine 13 lei, o portie de prajituri de casa 15 lei.
 

Magazin cu ceaiuri si accesorii
 

De la ceainaia Green Tea nu poti pelca pana nu vizitezi si magazinul cu ceaiuri si accesorii pentru ceai care se afla la parter. Aici vei gasi numeroase sortimente de ceaiuri, de la negru, verde, pana la roiboos, mate sau ceaiuri fara teina . Tot in magazin vei gasi si seturi de servire a ceaiului, cesti, cani, ceainice, cutii sau obiecte din portelan. De aici poti achizitiona si condimente pentru ceai si dulciuri.
 

De ce sa mergi la ceainaria Green Tea
 

Ceainaria Green Tea este potrivita pentru intalnirile romantice, dar si pentru cele in grupuri mai mari de prieteni. Este un local in care poti savura linistit o cana de ceai fierbinte si aromat si poti degusta una dintre specialitatile de patiserie frantuzeasca. Ceainaria este un loc in care te vei incarca cu energie pozitiva si de unde vei pleca mai vesel si mai impacat cu tine.
 

Sursa foto: greentea.ro

Unde se afla ceainaria Green Tea
 

Ceainaria Green Tea se afla pe strada Dr. Burghelea, la numarul 24. Inainte de a merge la aceasta ceainarie este bine sa faci o rezervare la numarul de telefon 021.320.93.96.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea