De prin lume adunate

#cea mai scumpa calatorie #calatorie avion #avion

Cea mai scumpa calatorie cu avionul: 38.000 de dolari

Cea mai scumpa calatorie cu avionul costa 38.000 de dolari. Noul record a fost stabilit de Etihad Airways, pe ruta New York – Mumbai. Cei care sunt dispusi sa plateasca aceasta suma vor "locui" pe durata zborului intr-un "penthouse" de trei camere si vor avea propriul majordom si bucatar.

 

Daca si la intoarcere vor dori sa calatoreasca in conditii de lux vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 76,000 de dolari, cu escala in Abu Dhabi, potrivit mediafax.ro.

Cabina luxurianta numita "The Residence" include o camera de zi, dormitor si o baie privata cu dusuri, disponibila numai pe un singur avion Airbus A380-800.

Avioanele masive, care au locuri pentru aproape 500 de pasageri, au fost utilizate pe ruta New York-Abu Dhabi din decembrie si au adaugat recent serviciul zilnic pe ruta Abu Dhabi-Mumbai.

Cu o conexiune la Abu Dhabi, calatoria intre Aeroportul International JFK din New York si Aeroportul International Chhatrapati Shivaji din Mumbai dureaza aproximativ 19 - 21 de ore.

The Residence este prima suita de trei camere intr-un avion comercial. Camera de zi este dotata cu un televizor cu ecran plat de 32 inch, o canapea dubla de piele si doua mese pliabile. Legatura cu dormitorul este facuta de un hol. In dormitor exista un pat dublu ce este acoperit de o lenjerie creata de un designer italian. In dormitor, este montat pe perete un cu ecran plat de 27 inch.

Pasagerii dispun si de o baie proprie cu cabina de dus, oglinda si uscator de par.

De asemenea, la dispozitia pasagerilor exista un majordon si un bucatar.

De mentionat este faptul ca fiecare dintre zborurile Etihad A380 are o bona instruita la Norland College din Bath.

Costul biletului include: un sofer si transport de lux care duce si ia pasagerul de la aeroport, check-in privat, accesul la un salon privat si serviciul unui administrator personal de calatorie, care poate face orice, de la a face rezervarea unei mese la un restaurant, pana la bilete la un concert sau eveniment sportiv, adauga mediafax.ro.

Surse foto: mashable.com

Sursa foto principala: airbus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea