De prin lume adunate

#weekend #filme #televizor #activitati weekend

Ce vedem in weekend pe micile ecrane (11-13 ianuarie 2013)

Sfarsitul de saptamana aduce o adevarata avalansa de filme, emisiuni si talk show-uri la televizor. Din oferta extrem de bogata, am extras cateva recomandari care speram sa te ajute sa petreci cateva ore agreabile in fata micului ecran.


Vineri, 11 ianuarie

Seara de vineri debuteaza cu "Minus 25 de grade", un film de aventura difuzat de Antena 1 de la ora 20.30. In paralel, Pro TV transmite "Cecul sau viata", un lungmetraj american S.F. lansat in anul 2003 si regizat de experimentatul cineast John Woo. In rolurile principale ii putem revedeam pe Ben Affleck si Uma Thurman.

Tot de la ora 20.30, la Prima TV ai parte de "Academia lui Horia", emisiune-concurs pe teme culinare gazduita de apreciatul bucatar Horia Varlan. De la ora 23.00 poti comuta pe TVR 2, acolo unde se va difuza prima parte a concertului pe care finlandezii de la Apocalyptica l-au sustinut la Arenele Romane din Bucuresti.


Sambata, 12 ianuarie

TVR 1 iti propune sambata, de la ora 14.30, emisiunea "Parteneri de Weekend", realizata de Ruxandra Gheorghe. Invitatul special al acestei editii este cantaretul Mihai Traistariu. De la ora 15.15, pe Pro TV ai parte de comedia de actiune "Hudson Hawk" (1991), cu Bruce Willis si Andie Macdowell in rolurile titulare.

Ti-e dor de o comedie romaneasca? De la ora 16.45, Kanal D difuzeaza "Iarna bobocilor", in care te vei reintalni cu nume mari ale cinematografiei autohtone: Marin Moraru, Emil Hossu, Draga Olteanu Matei si Sebastian Papaiani.

Comploturi, rasturnari de situatii si povesti de dragoste te asteapta de la ora 20.30 la Antena 1. Postul din Baneasa difuzeaza episodul pilot al noii serii "Dallas", unul dintre cele mai cunoscute seriale TV din toate timpurile. Ca alternativa la "Dallas", Pro Tv ne ofera "Evadatul", un film de actiune cu Harrison Ford.


Duminica, 13 ianuarie

Seara de duminica o poti petrece in compania lui Catalin Stefanescu, care iti propune de la ora 22.45 o noua editie de "Garantat 100%", unul dintre talk show-urile de rezistenta ale postului TVR 1.

La 20.30 iti propune un film cu multa adrenalina, "Crank: Tensiune maxima" (2009), cu Jason Statham in rol principal. Jackie Chan imparte pumni si starneste zambete pe Pro TV tot de la ora 20.30, in filmul "Politist la ananghie".

Sursa foto: gooddev.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea