De prin lume adunate

#scoala soferi #scoala #soferi #scoala de soferi

Ce scoli de soferi bune poti alege in orasul tau

Sofatul este pentru unii un hobby, iar pentru altii o necesitate. In ambele cazuri, masina poate fi condusa doar pe baza unui permis auto. Acest permis il obtii dupa ce urmezi cursurile unei scoli de soferi si promovezi examenul de specialitate. Ne-am propus sa-ti prezentam cateva dintre cele mai importante scoli de soferi din Romania.


Scoli de soferi in Bucuresti


Una dintre cele mai apreciate scoli auto din Capitala este "Teo", cu sediul in str. Campia Libertatii nr. 37A, sector 3. Este una dintre putinele scoli autorizate pentru cursuri pentru toate categoriile: A, A1, B, B1, BE, C, CE, D, DE. Tarifele percepute pornesc de la 700 de lei, iar plata se poate face si in rate. Elevii, studentii, somerii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 100 de lei daca se inscriu direct de pe site-ul scolii.

Tot in Bucuresti, te poti inscrie la Scoala de Soferi Auto David. Preturile sunt pentru toate buzunarele si variaza intre 500 si 900 de lei, in functie de masina aleasa. In plus, ai posibilitatea de a achita cursul in rate. Sediul scolii este pe Sos. Oltenitei, nr. 105A, sector 4.


Scoli de soferi in alte orase


La Brasov isi desfasora activitatea "TU conduci", o scoala care-i trateaza pe viitorii soferi cu respect si seriozitate. Preturile pornesc de la 700 de lei (TVA inclus). Ele pot fi negociate pe baza unor criterii precum varsta, ocupatia sau perioada de scolarizare. Mai multe detalii obtii trimitand un e-mail la office@tu-conduci.ro.

Esti din Iasi si vrei sa deslusesti tainele sofatului? Poti apela la serviciile scolii Auto Pro Motor SRL, din Bd. Primaverii, nr. 64 - 66. Tarifele sunt ceva mai mici si pornesc de la 640 de lei.

In Craiova se remarca Scoala de soferi Ignat, din str. Campia Islaz, nr. 40. Pretul pentru un curs pentru categoria B este 900 de lei.

Cei din Cluj-Napoca au la dispozitie Scoala de soferi Auto Rally, cu sediul in str. Republicii nr. 109, et. I. Poti opta fie pentru plata integrala, fie pentru cea in rate. In cazul in care platesti integral, cursul pentru categoria B te costa 750 de lei.

Sursa foto: dli.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea