De prin lume adunate

#carti #ceainarie #lectura # ce faci cand ploua

Ce poti face in Bucuresti atunci cand ploua

Un ceai fierbinte si aromat, insotit de prajituri de casa delicioase, un film romantic la cinema sau o vizita la Carturesti, printre rafturile ademenitoare de carti sunt doar cateva dintre activitatile pe care le poti face atunci cand afara ploua. Nu lasa ca vremea urata sa iti strice planurile si gaseste modalitati noi si interesante de a petrece timpul liber.
 

Ceai si prajituri aromate la Ceainaria Infinitatea


Ceainaria Infinitatea este situata in cartierul Cotroceni, intr-o zona linistita, plina de verdeata si racoare. Este una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, cu o atmosfera relaxanta si amenajata foarte elegant.

Meniul ceainariei cuprinde ceaiuri aromate, cafele, sucuri naturale si dulciuri. In meniu nu vei gasi bauturi alcoolice. Un ceai aromat trebui combinat cu o prajitura delicioasa.

Astfel, la ceainarie poti incerca prajiturile crocante de ciocolata sau diversele sortimente de dulceturi. In zilele ploioase, poti merge la aceasta ceainarie pentru o ceasca de ceai, o prajitura delicioasa de casa si pentru momente de relaxare alaturi de persoane dragi.

Ceainaria Infinitatea se afla pe strada Grigore Romniceanu, la numarul 7.
 

Lectura de vara la libraria Carturesti


Carturesti este poate cea mai cool librarie din capitala, un loc unde poti gasi orice iti doreste inima in materie de carti, filme, muzica, papetarie, albume de arta, ghiduri turistice si multe alte minunatii culturale. La Carturesti poti insa rasfoi linistit cartile de pe raft, fie chiar la locul de expunere, fie poti merge la cafeneaua sau terasa care sunt amenajate in incinta librariei.

Muzica in surdina, atmosfera calma si senina si oamenii linistiti din jur te vor ajuta sa patrunzi mai bine in taramul lecturii. Atunci cand ploaia te prinde prin centrul orasului, poti intra pentru cateva minute la Carturesti. Aici vei gasi o oferta bogata de carti, de la autori romani, consacrati, pana la ghiduri de calatorie sau carti de gastronomie.

Pe rafturile de la Carturesti, oferta de carte este inepuizabila. Aici vei gasi albume de arta, arhitectura, audiobooks, biografii, memorii, jurnale, carti de lingvistica, dictionare, carti de poezie, teatru, studii literare, fictiune, ghiduri turistice, enciclopedii, atlase, carti de istorie, religie, filosofie, sanatate, dezvoltare personala , lifestyle, sport sau timp liber.

Spatiul de la Carturesti este aerist, iar cartile sunt structurate pe domenii de activitate. Astfel o incapere este destinata cartilor de dezvoltare personala, intr-o alta incapere vei gasi monografii, ghiduri turistice si documente despre Romania si orasele de la noi, intr-o alta incapere vei gasi literatura de fictiune, asezata in ordine alfabetica .

O alta incapere este dedicata lucrarilor si albumelor de arta. La subsolul cladirii vei gasi o colectie destul de mare cu ghiduri turistice, dar si carti de gastronomie. Un alt colt al cladirii este dedicat in intregime celor mici, cu un mic spatiu de joaca , carti si jucarii.
 

La un film romantic


Zilele ploioase iti dau o stare de noastalgie si romantism. Este astfel ocazia perfecta pentru a merge la cinema, alaturi de persoana iubita sau cea mai buna prietena, pentru a viziona un film romantic. Acest gen de film este nemuritor, astfel ca in programul de la cinema vei gasi aproape intotdeauna un film romantic care sa ruleze.

In acest fel te ve iadaposti de ploaie si vei petrece cateva ore de visare. Dupa un astfel de film ti se va parea ca lumea este mai frumoasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea