De prin lume adunate

#bucuresti #capitala #primarie #soseaua kiseleff #targuri #sport

Ce noi distractii de vara si sporturi de weekend ai in Bucuresti

Incepand din acest weekend, pentru 3 saptamani, soseaua Kiseleff va fi inchisa pe o portiune. In aceasta zona va lua nastere un spatiu neconventional, dedicat promenadelor, miscarii si distractiei in aer liber. 

Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia de Turism si Ecologie Carpatia anunta un program de divertisment, cu incepere din acest weekend. Programul promoveaza miscarea in aer liber si un stil de viata sanatos. 


Sporturi in Kiseleff


Copiii si adultii sunt invitati in spatiul Via Sport si la targul Antique c’est chique de pe Kiseleff, la villa Rodizio pentru organic fest si in centrul vechi al Bucurestiului, la Targul de cadouri.

"Stop Trafic! Start joc!" este sloganul sub care Primaria capitalei inaugureaza Via Sport, un spatiu neconventional pe Bulevardul Kiseleff dedicat, promenadelor, miscarii si distractiei in aer liber, parte din programul Capitala creste verde.

In fiecare weekend, in urmatoarele 3 saptamani, de  vineri seara (orele 22:00) pana duminica dupa-masa (orele 14:00), Soseaua Kiseleff va fi inchisa circulatiei rutiere intre Piata Victoriei si intersectia cu strada Arhitect Ion Mincu. 

Spatiul va fi amenajat cu mese de tenis, de fusball si biliard, pentru pasionatii sporturilor de masa. De asemenea, vor fi aranjate panouri de baschet, dar si terenuri pentru cei care doresc sa joace tenis cu piciorul,  volei si badminton.


Targuri de antichitati, cosmetice si produse bio


Sunt pregatite o zona boema cu expozitii de antichitati in cadrul targului Antique c'est chique si un spatiu de promenada pe Soseaua Kiseleff.

Un targ de cosmetice, alimente si produse bio, Organic Fest, se va desfasura in  restaurantul Villa Rodizio , de langa Parcul Gradina Icoanei. Restaurantul se afla pe strada Ion Luca Caragiale 32.

Vizitatorii vor gasi la targ produse cosmetice, produse alimentare,  sucuri naturale, uleiuri bio, conserve, produse bio-energo-informationale  etc.

Pe strazile Lipscani si Smardan artistii isi vor expune creatiile. Astfel, centrul vechi al capitalei este dedicat cadourilor, obiectelor confectionate manual si bijuteriilor cu influente din stilurile hippie si indie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea