De prin lume adunate

#weekend #expozitie #masini de epoca #expozitie masini

Ce faci in weekend? Hai la expozitia de masini epoca!

In acest weekend, in zilele de 2, 3 si 4 noiembrie, la World Trade Plaza din Bucuresti are loc o noua editie a expozitiei "Bucharest Classic Car Show". Peste 50 de masini de epoca vor putea fi admirate de publicul larg.

Cele 50 de masini de epoca prezente la expozitie sunt in stare de functionare si pot fi admirate si chiar achizitionate de pasionatii de automobile. Colectionarii, pasionatii si publicul larg au acum ocazia sa admire vehicule de epoca, masini de curse si obiecte de colectie.


Camioneta Fiat din 1923, in premiera la expozitie


Printre premierele acestei editii a expozitiei cu masini de epoca se numara o camioneta Fiat 1923, un Land Rover seria 1 din 1948, un Ford Escort din 1975, o Pagoda din 1966 sau un Austin Healey din 1963. Masinile sunt perfect restaurate si pot fi inchiriate si pentru anumite evenimente speciale.



Atmosfera inceputului de secol XX este recreata cu ajutorul obiectelor de epoca. Astfel, publicul va putea admira o statie de benzina vintage, un aterlier de restaurari auto cu demo, colectii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord si permise auto vechi.

In cadrul expozitiei vor fi organizate si demonstratii auto. Intrarea este libera.

Sursa foto: media.gm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea