De prin lume adunate

#castel distrus #vanzare csatel #castelul zlatna #castel

Castelul Zlatna, vandut la jumatate din valoarea sa dupa ce a fost distrus in timpul filmarilor pentru “Noi, cei din linia intai”

Castelul Zlatna din Romania, care a fost aproape distrus in urma filmarilor pentru pelicula “Noi, cei din linia intai”, a fost vandut la jumatate din valoare acestuia. Caldirea urmeaza sa fie renovata de actualul proprietar, devenind un hotel de renume.

 

Castelul a fost scos la vanzare pentru prima data in urma cu aproape zece ani. In 2019, a fost preluat de o casa de licitatii care a reusit dupa doi ani sa il vanda catre renumitul brand Hilton.

Desi compania nu a confirmat achizitia, vestea a fost confirmata de edilul orasul Zlatna, Silviu Ponoran.

Castelul Zlatna a fost achizitionat cu 35.000 de euro sub pretul de pornire. Adica jumatate din pretul cu care fusese scos la licitatie in urma cu 10 ani. Castelul a fost achizitionat la pretul de 260 de mii de euro.

Castelul, distrus de filmarile pentru pelicula ”Noi, cei din linia intai”

Castelul a fost distrus in timpul filmarilor pentru cateva scene din pelicula de razboi ”Noi, cei din linia intai”, regizat de Sergiu Nicolaescu. In timpul filmarilor, mai multe incaperi au fost chiar incendiate!

Sursa foto: playtech.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea