De prin lume adunate

#librarie #carturesti #verona

Carturesti Verona se extinde

Pana la sfarsitul lui 2008, Libraria Carturesti se va extinde si in spatiul cladirii aflate in vecinatate, pe strada Pictor Verona, la numarul 15, cunoscuta publicului ca si sediul teatrului Ion Creanga .

Concurand cu dezvoltatori imobiliari si interese care vizau constructia unui nou imobil, inadecvat pentru aceasta zona, Carturesti a reusit sa obtina pastrarea in circuitul public a unei cladiri cu valoare istorica si artistica deosebita.

Datorita acestei reusite, de la cei 800 mp, Carturesti Verona va ajunge la circa 1800 mp. Extinderea presupune atat cresterea spatiului de retail si imbunatatirea ofertei, cat si noi puncte de atractie, respectiv gradina si terasa.

Diversificarea gamei de produse este o directie preluata deja si de concurenta, asa ca efortul nostru se va concentra pe extinderea domeniilor de interes in oferta de carte si multimedia, in special cartile in limbi straine, Carturesti urmand sa devina principalul retailer din Romania pentru acest segment.

Lucrarile vor incepe cu jumatatea lunii iulie, prioritare fiind consolidarea si renovarea spatiului existent. Proiectul va fi realizat de arhitectul Serban Sturdza si atelierul sau, responsabil si de amenajarea actualei librarii .

Dezvoltarea Carturesti in 2008 se va concretiza cu deschiderea librariei Carturesti in cadrul Muzeului Taranului Roman, in Bucuresti, extinderea librariei din Iasi si alte 3 librarii in Constanta, Sibiu si Suceava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea