De prin lume adunate

#lectura #carti #roman #literatura #vedete #autobiografie

Carti scrise de vedete

Este deja o moda ca vedetele si celebritatile din Romania sa scrie carti. Mihaela Radulescu, Andreea Marin Banica, Dan Chisu sau Loredana Groza sunt doar cateva dintre vedetele care au lasat o perioada activitatile lor de baza pentru a-si asterne gandurile pe hartie. Editurile sunt insa fericite, pentru ca aceste carti, scrise de celebritati se vand cel mai bine.

Scrise in stilul unor jurnale personale, cu multe pasaje incitante, pline de erotism sau umor, cartile scrise de vedete prind cel mai bine la publicul avid de informatii suculente. Mihaela Radulescu sau Loredana Groza  nu s-au dat in laturi de la a povesti cu lux de amanunte, detalii picante din viata lor sau a altora. Nu toate vedetele au adoptat reteta romanelor de fictiune pline de erotism si povesti picante.

Ana Maria Ferentz sau Irina Nicolae, fosta componenta a trupei Asia, s-au axat pe carti pentru copii sau de colorat. Irina Nicolae a publicat si un album foto , cu pozele pe care aceasta le-a facut in calatoriile sale prin lume. Alte vedete precum Dana Sota sau Mihaela Bilic au scos pe piata carti utile, despre frumusetea corpului sau despre retete de slabit cu rezultate remarcabile.

 

Mihaela Bilic - Traiesc, deci ma abtin

 

Nutritionistul Mihaela Bilic a publicat una dintre cele mai de succes carti ale ultimilor ani, cumparata de numerosi cititori dornici de a slabi cat mai rapid si eficient, urmand sfaturile de specialitate. Traiesc, deci ma abtin este un ghid al nutritiei corecte, prin care cititorii de toate varstele invata cum sa se alimenteze sanatos, fara a se infometa. Cartea se adreseaza atat celor care vor sa slabeasca, cat si celor care vor sa stie mai multe lucruri despre un stil de viata si o dieta sanatoasa.

 

Dana Sota - frumusetea se invata

 

Frumusetea se invata, de Dana Sota, este un ghid util, recomandat tuturor celor care sunt interesati de infatisarea lor si care vor sa iti pastreze sanatatea si frumusetea cat mai mult timp. Cartea contine sfaturi de ingrijire a tenului si a corpului, detalii despre tratamente faciale, medote de intinerire non-chirurgicale sau tratamentele alternative.

 

Delia Budeanu – Live

 

Si Delia Budeanu, cunoscuta crainica TV, a publicat o autobiografie , intitulata Live. La 38 de ani de la debutul in TVR, Delia Budeanu deapana cateva dintre amintirile deceniilor cenzurate din timpul regimului comunist. Cartea Deliei Budeanu este o marturie despre trecut, despre o epoca chinuita si trista. Cartea readuce in prezent lucruri teribile din "anii otraviti" de dinaintea schimbarii, a sperantei si apoi a "mecanismelor urii" puse in miscare dupa revolutie, intr-un proces dureros de exorcizare, efort de care i-a fost teama, dar pe care a simtit ca trebuie sa-l faca inainte de a-si relua, dupa zece ani de absenta, munca in televiziune.

 

Horatiu Malaele - Horatiu despre Malaele

 

Cartea Horatiu despre Malaele, scrisa de Horatiu Malaele, este  o relatare spumoasa, auto-ironica dar si emotionanta. Aceasta lucrare este o carte - autoportret care foloseste toate mijloacele: grafica, poezie, caricatura, pictura si proza. Cartea cuprinde fotografii de familie, reproduceri dupa pagini de jurnal, desene, amintiri si este o incursiune in viata artistului Malaele vazuta de catre Horatiu. Horatiu Malaele declara despre cartea sa ca este "un ghiveci intelectual ... de natura sa va ogoiasca foamea".

 

Dan Puric - Cine suntem, Despre omul frumos

 

In ultimii ani, actorul Dan Puric isi dedica mare parte din activitatea sa dezbaterilor publice pe teme sociale si religioase. Cine suntem si Despre omul frumos sunt cele doua volume pe care actorul le-a publicat in ultimii ani. Cartile sale au fost insotite si de o serie de dezbateri care s-au desfasurat cu casa inchisa la Ateneul Roman din capitala.

 

Oana Pellea – Jurnal

 

Si actrita Oana Pellea si-a publicat jurnal personal la editura Humanitas. In Jurnal, cititorul se va afla fata in fata cu gandurile cele mai intime si personale ale actritei. Jurnalul Oanei Pellea este sensibil si plin de intelepciune, de pilde minunate si cuvinte de alint. Numai citind aceasta carte, te vei simti mult mai aproape de Dumnezeu si de fiintele cele mai dragi din viata ta. Vei descoperi ca privirea sincera a cainelui sau pisicii tale face mai mult decat toate cuvintele ascunse ale asa zisilor prieteni.

 

Mihai Gainusa

 

Mihai Gainusa, cunoscutul partener carcotas al lui Serban Huidu este si un autor de beletristica, cu cinci volume la activ. Scandura de frizerie, Povestiri mortale, Cotcodaceli, Trialoguri carcotase si Fara cap si fara coada sunt cele cinci carti ale lui Gainusa, care surprind povesti savuroase despre societatea romana. 

 

Cristian Andrei - Cine m-a facut femeie?

 

Psihologul Cristian Andrei a publicat cateva carti dedicate celor care vor sa se inteleaga mai bine atat pe ei insisi, cat si factorii care au contribuit la transformarea unei fetite in femeie. Multe dintre dintre problemele sau intrebarile pe care ti le-ai pus de-a lungul timpului isi vor gasi rezolvarea in cartile lui Cristian Andrei.

 

Carmen Bruma - Slim (cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi)

 

Carmen Bruma este asociata dintotdeauna cu miscarea si alimentatia sanatoasa. Vedeta insa nu a avut mereu forma fizica de acum, iar publicul poate vedea in premiera o poza in care vedeta avea 86 de kilograme. Autoarea ofera in cartea sa solutii de succes prin care a ajuns la silueta de invidiat de acum. Cititorii vor afla multe lucruri despre alimentatia sanatoasa, exercitiile fizice si despre un stil de viata echilibrat.

 

Andreea Marin Banica - Pretuieste viata

 

Pretuieste Viata este primul volum scris de Andreea Marin Banica si este gandit ca o carte inspirationala. "Pretuieste viata este un dar de intelepciune si experiente, sfaturi, interviuri, idei benefice pentru ca tu sa simti ca viata merita traita". Cartea Andreei nu este o lucrare biografica si cuprinde articole organizate pe capitole cu teme special dedicate femeilor si mamelor.  Articolele sunt scrise de Andreea Marin Banica, dar si de invitatii sai, personalitati si specialisti din medicina, sport, nutritie, psihologie, design, fotografie, cosmetica, educatie, drepturile femeilor, media sau mediul de afaceri.

 

Loredana Groza – Sexting

 

Loredana nu se da nici ea in laturi de la mania scriitoriceasca si isi surprinde fanii cu o carte incitanta, cu multe povestiri despre viata, sex si barbati. In randurile cartii Sexting vei descoperi o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila si totul despre gandurile, placerile, dorintele, slabiciunile si intimitatea vedetei, toate prezentate fara prejudecati si inhibitii.

Combinatia dintre sex si texting reprezinta un nou trend care inseamna trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil. In randurile cartii vei trai alaturi de Lori micile intamplari cotidiene care fac viata mai vesela si cei afla detalii din spatele scenei. Loredana ne propune o carte despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati.

 

Mihaela Radulescu - Niste raspunsuri, Despre lucrurile simple

 

Mihaela Radulescu este si ea una dintre vedetele care au facut mare valva cu volumele sale publicate. Daca prima carte, Despre lucrurile simple, este una mai cuminte, cu articole de-ale autoarei aparute in diverse reviste si o analiza asupra mondenilor din Romania, cea de-a doua carte, Niste raspunsuri, a reusit sa atraga atentia publicului si a mass-mediei prin povestile de iubire suculente, unele dintre ele autobiografice.

 

Dan Chisu - Singur sub dus

 

Dan Chisu este un alt personaj mondem care a atras atentia atunci cand a publicat prima sa carte, Sub dus. Cartea prezinta cu lux de amanunte detalii picante despre femeile din viata lui Dan Chisu. Dezamagirile, peripetiile si viata dusa la extrem sunt alte subiecte abordate in aceasta carte.

Asadar, daca ai chef de o lectura usoara, relaxanta si suculenta, noi tit recomandam cateva din cartile scrise de vedetele din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea