De prin lume adunate

#lectura #carte #literatura #roman #fantasy

Carti fantasy pentru copiii cu multa imaginatie

Copilul tau este innebunit dupa aventurile fantastice din filmele cu vampiri, vrajitori si alte creaturi supranaturale? Ar petrece zile intregi doar cu aceste povesti? Stie pasaje intregi pe dinafara din cartile preferate si ca sa ii intri in voie trebuie sa faci eforturi uriase si chiar sa improvizezi scenete fantastice? Ei bine, noi iti propunem cateva carti interesante, care ii vor satisface copilului tau pofta de fantastic.

La Editura Corint Junior vei gasi colectii intregi destinate copiilor indragostiti de fantastic si de povesti supranaturale. Fie ca povestile au loc acum mii de ani, fie in viitorul indepartat si super tehnologizat, cartile propuse de Corint ii vor deschide copilului tau apetitul pentru citit.

 

Trilogii fantastice pentru piciul tau

 

Maturizarea lui Az Gabrielson isi are actiunea setata intr-un viitor nedefinit, intr-o lume postapocaliptica. Dupa sfarsitul lumii , o parte din oameni se refugiaza in nori. In timp, ei se adapteaza la acel mediu, iar corpului uman va avea si aripi. Cartea o gasesti la editura Corin Junior, la pretul de 59,90 lei.

Calatorie in a cincia dimensiune , cartea intai din Cvartetul Timpului, este unul dintre cele mai importante si renumite romane clasice fantasy pentru copii ale vremurilor noastre. Cartea se gaseste la editura Corint Junior, la pretul de 49,90 de lei.

Secretul muzeului prezinta remarcabilele aventuri ale lui Tom Scatterhorn. Alatura-te lui Tom in aventurile lui prin timp care-ti taie rasuflarea si calatoreste dintr-un balci de gheata din epoca edwardiana in pustiurile din Mongolia, de aici in junglele din India si dincolo de ele. Cartea se gaseste la editura Corint juniro, la pretul de 54,90 de lei.

Tunele 3 este o carte cu un ritm alert, captivanta si cu povesti infricosatoare si sangeroase . Eroul cartii ca avea parte de aventuri inspaimantatoarte, in care va avea de-a face cu paianjeni carnivori uriasi si cu mortalele Straluciri. Cartea se gaseste la editura Corint Junior, la pretul de 54,90 de lei.

 

Castiga carti fantastice pentru copilul tau

 

Timp Liber.acasa.ro impreuna cu Editura Corint Jr. te invita sa participi la concursul „Carti fantasy pentru copiii cu multa imaginatie”. Premiul este forma dintr-un pachet de 4 carti carti: “Maturizarea lui Az Gabrielson”, “Calatorie in a cincea dimensiune”, “Secretul muzeului”, “Tunele 3”.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este cartea preferata a copilariei tale?”

 

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!
Argumenteaza-ti opinia!

 

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 15 martie – 15 aprilie. Castigatorul va fi anuntat in data de 15 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
 

Castigatorul concursului este:

andreiutza

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea