De prin lume adunate

#carte #nutritie #sanatate #alimentatie #dieta

Carti de nutritie utile pentru sanatatea ta

Romanii sunt din ce in ce mai preocupati de un stil de viata sanatos . Cartile de nutritie reprezinta noul trend in materie de lectura in Romania. De la sfaturi despre cum sa identifici alimentele sanatoase si pana la diete realiste, care pot fi adoptate toata viata, cartile de nutritie prezinta sfaturi pertinente legate de modul de alimentatie.

Traiesc, deci ma abtin

 

Traiesc, deci ma abtin, cartea Mihaelei Bilic, este un ghid de nutritie care ii invata pe cititori cum sa se hraneasca sanatos. Fara a apela la diete drastice si infometare, cartea prezinta solutii la indemana tuturor pentru a da jos kilogramele nedorite. Cartea este insa un ghid pentru un stil de viata sanatos.

Cartea se adreseaza atat persoanelor supraponderale, cat si celor care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa. Ghidul se axeaza si pe ideea ca nu toate persoanele sunt la fel. Astfel, nu tuturor li se potrivesc aceleasi sfaturi alimentare si diete.

Cartea Mihaelei Bilic a ajuns in scurt timp una dintre cele mai cumparate carti. Faptul ca vedete cunoscute precum Mihaela Radulescu sau Teo Trandafir au slabit urmand dietele Mihaelei Bilic, a adus un plus de credibilitate ghidului. Cartea "Traiesc, deci ma abtin" se gaseste la Editura Coreus, la pretul de 39,90 de lei.

 

Totul despre alimentatia sanatoasa

 

Cartea "Totul despre alimentatia sanatoasa" este un ghid pentru mentinerea starii de sanatate si a unui regim alimentar corect. Ghidul ofera sugestii si in cazul unor boli cronice si ofera si unele studii bazate pe descoperiri stiintifice. De asemenea, in ghid vei gasi avantajele si dezavantajele unor diete si mituri alimentare. Cartea Totul despre alimentatia sanatoasa, scrisa de Radu M. Olinescu, se gaseste la Editura Niculescu , la pretul de 21,58 de lei.

 

101 alimente care va pot salva viata

 

Cartea "101 alimente care va pot salva viata" prezinta beneficiile fructelor, legumelor si a alimentelor pe care natura ni le pune la dispozitie. Ghidul prezinta alimentele cele mai bogate in nutrienti, antioxidanti si acizi grasi omega. Cunoasterea beneficiilor acestor alimente aduce cu sine imbunatatirea dietei noastre zilnice.

Fructele, legumele, condimentele si bauturile din ghid sunt ordonate alfabetic, specificindu-se originea, calitatile terapeutice, modul de depozitare. In carte vei gasi si sfaturi de preparare si retete de la maestri bucatari. Cartea lui David Grotto, 101 alimente care va pot salva viata, se gaseste la Editura Polirom, la pretul de 36,95 lei.

 

150 de alimente esentiale pentru imunitate

 

Ghidul "150 de alimente esentiale pentru imunitate" prezinta alimentele esentiale care ajuta la intarirea si reglarea sistemului imunitar. Sistemul imunitar are un rol esential in mentinerea sanatatii organismului si in combaterea diverselor afectiuni. Solicitat mai ales in sezonul rece, acesta trebuie intarit permanent printr-o alimentatie corecta, bazata pe fructe si legume.

Cartea mai prezinta si retete pentru intarirea sistemului imunitar , bazate pe alimente esentiale. Ghidul lui Kirsten Hartvig, 150 de alimente esetiale pentru imunitate, se gaseste la Editura Litera International , la pretul de 9,90 de lei.

 

Noua ordine alimentara - Si noi ce mai mancam?

 

"Noua ordine alimentara - Si noi ce mai mancam?" este o carte care ne invata cum putem gati sanatos. Cu ajutorul acesteia putem diferentia alimentele sanatoase de cele nocive, de care trebuie sa ne ferim. Autorul ghidul atrage atentia asupra obiceiurilor alimentare nocive, care ne imbolnavesc de la varste fragede. Cartea lui Gheorghe Mencinicopschi se gaseste la Editura Coreus, la pretul de 45,90 lei.

 

Mancarea si sanatatea. Ce ne face bine? Ce ne dauneaza?

 

Acest ghid iti ofera sugestii utile in ceea ce priveste nutritia si alimentele sanatoase. Cartea prezinta atat remedii traditionale, cat si naturiste. Din acest ghid vei afla care sunt alimentele cu efecte benefice asupra organismului si cum sa te mentii in forma. Bazata pe sfaturile a peste 300 de experti in nutritie, dar si in medicina clasica sau naturista, cartea te ajuta sa iti creezi un regim alimentar adaptat nevoilor tale. Cartea se gaseste la Editura Reader's Digest, la pretul de 99,90 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea