De prin lume adunate

#minutu #calculare minut magic #minut magic #data nastere #destin

Care sunt cele 60 de secunde in care ai noroc! Calculeaza-ti minutul magic

Stiai ca fiecare persoana are parte de un minut magic in decursul celor 24 de ore ale zilei. Numerologul Anatol Basarab sustine ca in decursul celor 60 de ecunde, orice dorinta ti se poate indeplini.

"Universul va asculta cu mare atentie informatiile venite de la om, le va prelucra si in conformitate cu forta lui centrifuga, iti va darui in schimb forte mentale necesare, informatii, psihism, pentru implinirea dorintei", declara Anatol Basarab, potrivit ele.ro.

Iata cum poti calcula care este minutul tau magic

Din data de 1 pana pe 24 a fiecarei luni, minutul de aur se calculeaza astfel: ziua lunii reprezinta ora, numarul lunii reprezinta minutul. De exemplu, daca te-ai nascut in data de 22 septembrie, minutul tau magic va avea loc intre ora 22:09 si 22:10.

In schimb, daca te-ai nascut intre zilele de 25-31 ale lunii, atunci, ziua nasterii va reprezenta minutele, iar numarul lunii, ora. Astfel, daca ziua ta de nastere este pe 27 noiembrie, minutul tau magic va decurge de la ora 11:27 pana la 11:28.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea