De prin lume adunate

# organic fest #bucuresti #Caravana Organic Fest

Caravana Organic Fest ajunge la Bucuresti

In periaoda 9 - 11 noiembrie, la Plaza Romania, are loc o noua editie a targului Organic Fest. In sezonul rece, organismul uman devine mai vulnerabil si necesita ingrijire suplimentara, iar Organic Fest ofera sansa participantilor de a afla cum se pot bucura de o viata sanatoasa alegand produse bio.

Timp de trei zile, Plaza Romania este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos. La targ sunt disponibile alimente bio si eco, participantii avand posibilitatea si de a afla mai multe despre beneficiile acestui stil de alimentatie.

Tot la targ vor fi comercializate produse de curatare si cosmetice bio si vor putea fi degustate alimente inedite. Acestora li se adauga demonstratii de folosire a produselor si sfaturile oferite de specialisti pentru adoptarea unui mod de viata sanatos.

La Caravana Organic Fest sunt comercializate alimente, dulciuri, vinuri, produse apicole, delicatese, cosmetice, produse de machiaj si infrumusetare, ceaiuri, siropuri, suplimente nutritive, produse de medicina naturista si multe altele.

Din Bucuresti, Caravana Organic Fest va ajunge in toata tara si va promova bazele unui stil de viata sanatos.

Sursa foto: ecomagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea