De prin lume adunate

# bookland #bucuresti #craciun #caravana Bookland

Caravana Bookland ajunge de Craciun in Bucuresti

Cei care au ramas in urma cu achizitionarea cadourilor de Craciun mai au o sansa, pe ultima suta de metri. Dupa ce a strabatut 38 de orase si a facut inconjurul Romaniei, Caravana Bookland ajunge in Bucuresti in apropierea sarbatorilor de Craciun.

Astfel, pana pe 24 decembrie, Bookland este destinatia ideala a bucurestenilor iubitori de lectura. Targul are loc la statia de metrou Piata Universitatii, in vestibulul intermediar. Aici bucurestenii vor gasi oferte speciale si promotii la peste 9000 de titluri, de la peste 70 de edituri.

La targ, vizitatorii vor gasi si povesti nemuritoare pentru copii, aparitii editoriale inedite pentru adulti, dar si carti valoroase, la preturi de anticariat. In plus, cei care ajung la targ sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri si oferte speciale.

Caranava Bookland este unul dintre cele mai interesante targuri de carte, muzica, film si jocuri si se afla la cea de-a doua editie. Pe parcursul anului 2012, caravana a ajuns in 39 de orase din tara.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea