De prin lume adunate

#b-fit in the street #timp liber #evenimente #festival teatru #teatru #evenimente bucuresti

Capitala se pregateste de Festivalul de Teatru B-FIT in the Street!

Intre 13 - 16 septembrie, ArCuB te invita la cea de-a patra editie a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!. Timp de patru zile spectacolele de teatru de strada vor avea loc in Piata Constitutiei, Piata George Enescu, Parcul Coltea, Piata 21 decembrie 1989, Piata Unirii, Centrul Istoric si pe toate bulevardele centrale.

Peste 20 de trupe din sapte tari vor oferi bucurestenilor spectacole atractive si interactive. Acest eveniment aduce o atmosfera feerica in Capitala si transforma centrul orasului intr-un univers colorat, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii.

Prin reprezentatiile lor, actorii incearca sa interactioneze cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.

Spectacole din sapte tari la Bucuresti

Celebra companie Voala, compusa dintr-un grup de artisti specializati in arta vizuala experimentala, aduce la Bucuresti productia "Muare", un show de acrobatie aeriana care combina in mod inedit miscari corporale si tehnologie ultramoderna, in cadrul unui concept artistic de mare impact vizual. Acompaniati de o muzica originala, acesti artisti ai aerului deseneaza cu trupurile lor imagini de neuitat.

"La Fura dels Baus", o legenda a teatrului de strada, cu o experienta de peste 30 de ani si 50 de premii castigate, va prezenta duminica 16 septembrie in Piata Constitutiei, The Hidden City/The Giant and the Angel spectacol inspirat din arhitectura si spiritul orasului Bucuresti. Show-ul combina efecte pirotehnice cu acrobatii aeriene surprinzatoare.

La acesta editie va fi prezent si inegalabilul David Moreno cu spectacolul Floten Tecles. Artistul canta la mai multe instrumente fiind suspendat la sase metri inaltime impreuna cu pianul sau. Capacul pianului cu coada devine un ecran de cinema, pe care se proiecteaza imagini de poveste.

Acestor artisti li se adauga multi altii, care vor impanzi tot centrul orasului, de la Piata Unirii la Piata Romana, din Piata George Enescu pana in Piata Constitutiei: Antagon (Germania), Senza Tempo (Spania), Cie entre terre et ciel (Franta), Les Snob (Franta), Aromatic Company (Elvetia), Teater Tol (Belgia), Les Geants du Sud (Franta), Planet pas net (Franta), Het Mobiele Naaiatelier (Olanda), Sam Shine (Olanda), Les Clandestines (Franta), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs (Franta), Popol (Franta).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea