De prin lume adunate

#campionatul mondial de fotbal 2014 #campionatul mondial de fotbal #bere #berea preferata #personalitate

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Ce spune berea preferata despre tine

Ne pregatim de startul Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, iar ca de fiecare data, berea ramane "felul principal" pe care-l savuram la fiecare meci. Insa brandul de bere si implicit sortimentul ei - neagra, blonda, amara, dulce - par sa ofere cateva caracteristici esentiale legate de personalitatea fiecarei persoane. Tu ce fel de bautor de bere esti?

Corona Extra

Bautorii de Corona Extra sunt petrecareti prin definitie. Desi pare o alegere sofisticata, in realitate, este genul de bere care atrage mai degraba persoanele spontane, simple, vesele si dornice de experiente pline de adrenalina.

Guinness

Guinness este berea suprema, considerata "regina" acestei categorii de bauturi. Cine bea Guinness, stie ce inseamna calitatea si adevaratul gust al unei beri. Este o bere care se asorteaza cu persoanele active sau sportive, de aceea, este perfecta pentru a fi consumata la meciurile de mare anvergura ale Cupei Mondiale din Brazilia.

Heineken

Heineken pare sa fie bautura familistilor convinsi. Insa nu doar fidelitatea si apetitul pentru statornicie sunt caracteristicile principale ale consumatorilor acestui brand de bere. Se pare ca atrage foarte mult si pasionatii de lux si extravaganta, fiind preferat de majoritatea persoanelor de succes pe plan profesional si nu numai.

Red's Apple

Berea fructata este alegerea persoanelor nehotarate, care nu se pot decide intre a consuma o bere autentica sau o limonada rece ca gheata. Desi este considerata o bere pentru femei, in realitate, nici barbatii nu se dezic de gustul savuros al acesteia, fiind o alegere frecventa in randul acestora, in special in sezonul cald.

Budweiser

Budweiser este berea persoanelor independente, dornice de aventuri intense. Totodata, aplecarea catre acest brand denota si o oarecare sensibilitate si emotivitate, dar care sunt bine mascate de o puternica siguranta de sine.

Stella Artois

Stella Artois este aleasa de finii, dar si pretentiosii, cunoscatori ai berii. Nu este pe placul oricui, dar este o bere de foarte buna calitate. Este apreciata in special de persoanele care cred cu tarie ca pretul nu reflecta intotdeauna calitatea unei bauturi. Stella este o bere care, desi are un pret mic, ofera acel aer sosfisticat sau fancy de care ai nevoie pentru a-ti exprima personalitatea aparte.

Sursa foto: boltaction.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea