De prin lume adunate

#balet #spectacol #coreea

Calatorie de vis pe taram corean

Bucurestenii sunt asteptati in luna iulie sa descopere lumina si culoarea estului in pasi de balet printr-o "Calatorie de vis pe taram Korean". Mari balerini ai Coreei de Sud vin in premiera in Romania pe data de 13 iulie, la Palatul National al Copiilor.

Balerinii coreeni te vor introduce in tainele culturii si artei asiatice coreene cu un show care a cucerit spectatori de pretutindeni. Cei 40 de solisti ai companiei de clasa mondiala Classical Ballet of Seoul, premiati de nenumarate ori in cadrul competitiilor internationale, vor prezenta bucurestenilor frumusetea baletului coreean.

Publicul va fi martorul unei experiente unice prin gradul de dificultate ridicat al figurilor coregrafice. Miscarile pline de gratie ale balerinilor iti vor aduce si o mostra de muzica clasica specifica zonei de est. Costumatiile originale se vor constitui intr-o adevarata gala a portului coreean.

Biletele pentru acest eveniment sunt puse in vanzare la Unirea shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City , pasajul universitatii la Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online pe vreaubilet.ro. Preturile biletelor variaza intre 50 si 70 de Lei, in functie de categoria de loc.

Sursa foto : koreatimes.co.kr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea