De prin lume adunate

#cafenele #bar #centrul vechi

Cafenele ieftine in Bucuresti

Criza s-a facut simtita si in portofelul tau? Nu mai poti iesi in oras cu prietenii asa cum o faceai pana de curand? Daca esti in cautarea unei cafenele ieftine, uita de cele din centrul capitalei, din mall-uri sau din cartierele pretentioase. Axeaza-te pe localurile de la tine din cartier, unde preturile pot fi chiar la jumatatea celor din localurile mai scumpe si centrale.
 
Noi am gasit cateva cafenele ieftine, unde poti savura o cafea la preturi mici, in cateva dintre cartierele din capitala, dar si in Centrul Vechi.

 

 

Cafenele ieftine in Vitan

 

Cartierul Vitan este un cartier cu numeroase cafenele. In afara de cafenelele din mall, care au preturi usor mai piperate, in cartier vei gasi si cafenele ieftine. Atfel, poti bea o cafea la Cafe Gelato Michelangelo, Gett's Color Bar sau Romantique Cafe.

Club Casa Alex este un all-in-one: restaurant-club-cafenea-pizzerie-cofetarie. In cartierul Vitan, chiar pe Calea Vitan vei gasi aceasta cafenea, cu preturi mici, de criza. Daca iti esti foame poti comanda preparate italienesti. Club Casa Alex se afla pe Calea Vitan, la numarul 199. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.344.45.15. Chiar daca este situata in mall, cafeneaua Cafe nescafe are preturi bune. Aici vei gasi sortimente de cafea la preturi mai mici decat in alte cafenele. Daca vrei sa te relaxezi dupa cumparaturi, dar nu ti-au ramas bani prea multi, la Cafe Nescafe te poti delecta cu o cafea traditionala, calda sau rece.

 

Cafenele ieftine in Regie

 

Unele dintre cele mai ieftine localuri si cafenele din Bucuresti le vei gasi in Regie. Cartierul studentilor este aglomerat la orice ora din zi si din noapte, iar cluburile si barurile sunt si ele pline. In majoritatea acestor localuri, preturile sunt studententi.

Piranha este un local complex, unde poti sa mananci, sa bei si sa asculti muzica si concerte live. Pe timpul verii este deschisa si terasa care este una dintre cele mai mari si mai pline de verdeata din capitala. Mesele de pe terasa sunt inconjurate de copaci, iarba si flori. Pe langa pestii piranha , care dau si numele localului, in club isi au resedinta si alte specii de animale: papagali, iguane, porumbei, caini si pisici. I

n meniul de la Piranha vei gasi fripturi, preparate la gratar, snitele, cartofi prajiti si alte preparate. Preturile incep de la 10 pentru gratar, 7,5 lei snitelele, 4 lei pentru bere si sucuri. Pretul unei cafele nu depaseste 7 lei. Piranha se gaseste pe Splaiul Independentei, la numarul 313 A, in complexul studentesc Regie. Rezervarile se fac la numarul de telefon 021.315.91.29.

Pub 18 este locul de pierzanie al studentilor din Regie, locul unde poti bea o bere cu prietenii. Atmosfera este prietenoasa si personalul amabil. Meniul este foarte bogat, cu bautura pe alese, de la sucuri, bere, vinuri si tarii, pana la preparate culinare: mici, salate, pizza, carnaciori si alte bunatati numai bune pentru studentii infometati. Chiar daca se afla in campusul studentesc, pubul are si clienti din alte sfere sociale adusi aici de concertele bune si atmosfera placuta. Preturile sunt studentesti. Pub 18 se afla pe Splaiul Independentei, la numarul 290.

 

Cafenele ieftine in Drumul Taberei

 

Si cartierul Drumul Taberei este intesat de baruri, cafenele si terase. Preturile sunt mult mai mici decat in localurile din centru sau din alte cartiere. Oferta este generoasa si daca mergi sa mananci. Restaurantele ieftine sunt la tot pasul si iti ofera mancaruri gustoase. La Cafe Corner, Pardon Cafe, Caffe Lounge Tabiet sau Trei Ciupercute poti bea o cafea la preturi mici.

 

Cafenele ieftine in centrul vechi

 

Si in Centrul Vechi al Bucurestiului vei gasi cafenele si localrui ieftine. Armada, Octoberfest sau Curtea Berarilor au in meniu bauturi si preparate culinare pentru buzunarele mai goale.

Situata in Pasajul Villacrose, Blues Cafe este faimoasa datorita numeroaselor solicitari pentru filmari de videoclipuri sau reclame. Muzica blues confera localului farmec si autenticitate. Chiar daca se afla in centrul capitalei, aceasta cafenea are in meniu preturi mici.

Gara Lipscani este un local care inca mai pastreaza aerul de carciuma din anii 80. Localul este micut, cu 10 - 12 mese, amenajat in stiulul unui vagon de tren si in permanenta plin. Lumea vine aici pentru atmosfera relaxanta, preturile mici si mancarea buna. Meniul localului este bogat si poti gasi omlete, gustari calde sau reci, paste, pui, vita, porc, snitel, gratar, carnati, garnituri, salate si dulciuri. Cu 10 lei poti manca lejer un pranz consistent. Preturile incep de la 4 - 5 lei pentru ciorbe, 9-10 lei pentru felurile principale si 5- 6 lei pentru bere. Gara Lipscani se gaseste pe strada Lipscani la numarul 38, iar rezervari puteti face la numarul de telefon 021.311.23.69.

 

Cafenele ieftine in Berceni

 

Si in cartierul Berceni exista numeroase cafenele si restaurante ieftine . La Costa Caffee sau L'Incontro poti savura o cafea fierbinte la preturi mici.

Sursa foto : guardian.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea