De prin lume adunate

#green hours #la scena #teatru #cafenele bucuresti #godot cafe

Cafenele din Bucuresti unde vedem spectacole de teatru

Godot Cafe , La Scena sau Green Hours sunt unele dintre cele mai importante cafenele din capitala unde poti vedea spectacole de teatru . Pe langa teatru, aici au loc si concerte, expozitii sau lansari de carte.



Godot Cafe Teatru


Godot Cafe te asteapta in fiecare zi cu spectacole de teatru, concerte sau expozitii. Cafeneaua pastreaza fizionomia unui teatru clasic , fiind singura sala cu aceasta structura din Bucuresti. Este un loc dotat cu scena, cortina si pian.

Unul dintre putinele spatii din oras dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara pe scena sa artisti tineri: se joaca piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiectii de film, expozitii de fotografie sau lansari de carte.

Godot Cafe-Teatru este cunoscut pentru repertoriul sau variat, mare parte dintre spectacolele prezentate fiind productii proprii, de la comedii cu umor intelectual in stilul Woody Allen, la radiografii ironice ale relatiilor amoroase sau ipostaze ale omului contemporan.

Cafeneau a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole cu sala plina. Dintre ei, nume consacrate precum Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Calin, Anca Sigartau, Lia Bugnar, Ada Milea sau Florin Piersic Jr.

Aici s-au jucat spectacole independente ca "Gunoierul", "Cu(cu)ienfrunte" sau "No One". La Godot Cafe au concertat nume importante ca Zdob si Zdub, Otros Aires , A.G. Weinberger, Amaro Del, Shukar Collective, Suie Paparude, The Amsterdams, Nightlosers, Irina Sarbu, Marius Mihalache sau Teodora Enache.

Cafeneaua Godot se afla pe strada Blanari, la numarul 14. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.31.61.682.


Clubul La Scena


Clubul La Scena este situat la intersectia Calarasilor cu strada Mantuleasa. Este un loc care pastreaza inca farmecul Bucurestiului interbelic si atmosfera de vechi conac boieresc. Acest spatiu ofera teatru, scenografie si o bucatarie interesanta cu un meniu ce cuprinde preparate denumite dupa spectacolele jucate aici de-a lungul timpului. Preparatele din peste, spaghetele si salatele au nume interesante: "Eu, tu si Costica", "Ziua in care nu s-a intamplat nimic" sau "Stiu sa astept si totusi astept".

Clubul La Scena se poate mandri cu faptul ca actori mari precum Valeria Seciu, Victor Rebengiuc sau Claudiu Bleont au acceptat propunerea de a juca teatru intr-un spatiu neconventional. Printre piesele pe care le poti vedea aici se numara: Niste dintr-astia, 5 acte de dragoste, Teatru sport, Intoarcerea de acasa, Iubiri inaccesibile, Girl gone, Flirt, Absolut Love sau Un cuplu ciudat.

Clubul se gaseste pe Calea Calarasilor la numarul 55. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0727.795.380.


Green Hours


De la proiectii de filme, concerte de muzica live, expozitii si targuri, pana la spectacole de teatru, clubul Green Hours are un program diversificat. Clubul se poate lauda ca a fost printre primele cluburi din Romania care au promovat conceptul de teatru independent. Green Hours se mai poate mandri si cu organizarea primului festival de Teatru Independent.

De-a lungul timpului, la Green Hours si-au lasat amprenta numerosi actori ai scenei romanesti: Marius Manole, Maria Buza, Tania Popa sau Dorina Chiriac. Spectacolele de teatru au loc in zilele de luni, miercuri si uneori si in week-end.

Clubul Green Hours se afla pe Calea Victoriei, la numarul 120, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0788.452.485.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea