De prin lume adunate

#bucuresti #centrul vechi #cafenele

Cafenele cool in Centrul Vechi al Bucurestiului

In zilele racoroase de toamna, o cafea fierbinte si aromata te va incalzi si te va binedispune. Daca mergi cu prieteni dragi vei avea parte de cateva momente de relaxare si veselie. Poti alege o cafenea din Centrul Vechi, unde vei gasi o atmosfera calda si intima.


Simbio Coffee


Simbio este o cafea micuta din Centrul Vechi al Bucurestiului, unde poti savura micul dejun chiar si la ora 19.00. Este un loc placut si cochet, ideal pentru un mic dejun tarziu, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. La Simbio in fiecare zi miroase a paine proaspat scoasa din cuptor , a clatite pufoase cu banane sau a briose cu ciocolata.

Pentru un mic dejun delicios, la Simbio poti alege omlete delicioase, clatite cu banane, unt si sirop de arta sau diverse preparate pe baza de ou. In meniu vei gasi si diverse sortimente de sandwich-uri, salate, deserturi aromate, cafea si ceai. Tot in meniu vei gasi si bauturi racoritoare, bere, cocktail-uri,

Simbio Coffee se afla pe strada Selari , la numarul 18. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.310.27.00.


Cafeneaua Manuc


Cafeneaua Manuc se afla in cladirea care adaposteste Hanul Manuc. Este o cafenea potrivita pentru o intalnire intima alaturi de prieteni si persoane dragi. In meniu vei gasi numeroase sortimente de cafea, ceai, sucuri sau bauturi alcoolice.

Cafeneaua are o atmosfera calda si este decorata cu obiecte de inspiratie turceasca. Barul este decorat cu obiecte de bucatarie din cupru, ceainici sau ibrice. Candelabrele orientale din sticla colorata creaza o lumina difuza, potrivita pentru discutii intime.

Cafeneaua Manuc se afla in cadrul Hanului Manuc.


Cafeneaua Carada


Cafeneaua Carada este o combinatie intre cafenea si lounge, cu o atmosfera intima si rafinata. Aici vei putea trai o experienta bogata in arome, de la micul dejun pana la o cina tarzie. Cafeneaua este spatioasa si luminoasa, iar seara atmosfera este speciala.

Se afla situata in imediata vecinatate a Bancii Nationale si dispune de un decorul deosebit, cafea buna si specialitati internationale.Design-ul Carada ne duce cu gandul la cafenelele pariziene. Peretii sunt imbracati in tapet, mesele sunt din lemn, iar scaunele din lemn si piele. Lumina este imprastiata in local de cateva candelabre, iar pe fiecare masa exista lumanari pentru o atmosfera romantica.

Cafeneaua Carada se afla pe strada Eugeniu Carada, la numarul 5. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0766.358.654.


Cafeneaua old city


Old City este situata in centrul vechi al Bucurestiului si este o cafenea potrivita pentru intalnirile placute si linistite alaturi de prieteni. Aici poti asista la piese de teatru , lectii de tango, seri de muzica live, jazz si spectacole de Flamenco.

Old City se afla pe strada Lipscani, la numarul 35. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.315.45.58.


Cafeneaua Chez Simon


Cafeneaua Chez Simon este un loc special, intim si retras, potrivit pentru intalnirile linistite alaturi de persoane dragi. Este o cafenea micuta si cocheta, care predispune la relaxare. Meniul contine cafea, ceai, limonade, sucuri naturale si multe alte bauturi.

Cafeneaua Chez Simon se afla pe strada Selari, la numarul 2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea